Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για τη Ζέτα Δούκα!

Το μήνυμα για τον θάνατο...

4 Ιουνίου 2019 18:42
Δύσκολες ώρες για τη Ζέτα Δούκα!

Δύσκολες οι ώες για την Ζέτα Δούκα! Το μήνυμά της για τον θάνατο του Κώστα Ευριπιώτη!

Η Ζέτα Δούκα έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για να αποχαιρετήσει τον Κώστα Ευριπιώτη!

Η απώλεια του ηθοποιού έχει συγκλονίσει τους πάντες!

Συγκεκριμένα η Ζέτα Δούκα πόσταρε την παρακάτω φωτογραφία στο instagram, γράφοντας στη λεζάντα: Το 2006 συμμετείχα στην θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους», κατά την διάρκεια της οποίας διαπίστωσα με ανακούφιση, για πρώτη φορά, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει να μοιράζεται την σκηνή με υπέροχους συναδέλφους και ανθρώπους, αυτό που λέμε «καλό καμαρίνι»… Ήταν επίσης η πρώτη φορά που συνεργαζόμουν με τον Κώστα Ευριπιώτη, τον σπουδαίο και ανεξάντλητο (κωμικό) ηθοποιό, τον οποίο χάζευα κυριολεκτικά με αυτά που έκανε κι έλεγε επί σκηνής. Στην πορεία, γνωριστήκαμε καλύτερα, αγαπηθήκαμε και ανυπομονούσαμε να ξαναβρεθούμε επαγγελματικά. Δεν μας συνέβη… δυστυχώς! Κώστα μου, θα θυμάμαι πάντα το ήθος , την ευγένειά σου και το ατελείωτο γέλιο που σκόρπιζες γύρω σου! #rip».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έξω φρενών με την Ζέτα Δούκα! - «Μην το απαξιώνεις... »

Έξαλλη έγινε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Ζέτα Δούκα και τις δηλώσεις της για την βάφτιση της κόρης της το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή του Happy Day του Alpha!

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show και μίλησε για όλα.

Στιγμές από την συνέντευξη της, πρόβαλλαν στην εκπομπή Happy Day και αφού άκουσε η παρουσιάστρια την άποψη της για την θρησκεία είπε:

«Αυτό που θα σχολίαζα από την συνέντευξη είναι αυτό που είπε η Ζέτα για την βάφτιση. Από την στιγμή που επιλέγεις να περπατήσεις στο μονοπάτι της θρησκείας δεν χρειάζεται να το απαξιώνεις δημόσια κα να λες το έκανα μόνο για τον μπαμπά και τους παππούδες.

Μπορεί να μην το πιστεύεις αλλά πες το πιο γλυκά.

Η Ζέτα είναι ένα κορίτσι που μπορεί να μην πιστεύει με τον γνωστό τρόπο.

Καλώς η κακώς στην Ελλάδα η πίστη στο θεό, η βάφτιση ο γάμος έχει μία σημαντική θέσης. Από την στιγμή που το κάνεις, ενώ δεν είναι η άποψη σου, μην το απαξιώνεις, το έκανες γιατί έτσι θα ικανοποιήσεις κάποιους δικούς σου ανθρώπους.».

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share