Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γάμος βόμβα για πασίγνωστο κούκλο ηθοποιό!

Δεν το περιμέναμε!

4 Ιουνίου 2019 13:33
Γάμος βόμβα για πασίγνωστο κούκλο ηθοποιό!

Σαν βόμβα έσκασε ο γάμος πασίγνωστου και κούκλου ηθοποιού τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από επιτυχημένα σειρά που προβάλλεται στο διαδίκτυο.

Ο ηθοποιός και η αγαπημένη του, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το Σαββατοκύριακο και δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες


Ο λόγος για τον κούκλο πρωταγωνιστή ρης σειράς του Netflix Lucifer, Tom Ellis και η αγαπημένη του Meaghan Oppenheimer, τηλεοπτική παραγωγό και σεναριογράφο στο επάγγελμα.


Ο Tom Ellis έγραψε: «Η νέα μου σύζυγος ήταν λίγο ανασφαλής για την επιλογή μεταφορικού μέσου που έκανα για τον μήνα του μέλιτος. Σας ευχαριστώ όλους που κάνατε την μέρα μας τόσο μοναδική»

Πηγή: youweekly.gr

Δεν πάει ο νους σας: Παντρεύεται γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Ένας γάμος βόμβα έσκασε για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια. Παντρεύεται το καλοκαίρι με το σύντροφό της.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια δημόσια στην εκπομπή Happy Day.

Ο λόγος για την Ανδριάνα Μπάμπαλη, η οποία το καλοκαίρι θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, Άκη Κατσουπάκη.

«Με τον σύντροφό μου, είμαστε μαζί 15 χρόνια, είναι μουσικός και έχουμε συνεργαστεί σε πολλά τραγούδια μου. Αποφασίσαμε να παντρευτούμε, μάλλον τώρα κοντά… Τυπικά, μην φανταστείς εκκλησίες και νυφικά… θα παντρευτούμε πολιτικά! Τώρα που μεγάλωσα είπα ας παντρευτώ και εγώ, μην μείνω χαρακτηρισμένη ως γεροντοκόρη. Να έχω ένα γάμο στο ενεργητικό μου, δεν υπήρξε κάποια πρόταση γάμου απλά το συζητήσαμε», αποκάλυψε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share