Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγικές ώρες για τον Νίκο Μουτσινά: Ο θάνατος που φέρθηκε ύπουλα!

Σοκ!

3 Ιουνίου 2019 18:35
Τραγικές ώρες για τον Νίκο Μουτσινά: Ο θάνατος που φέρθηκε ύπουλα!

Ο Νίκος Μουτσινάς στο πρόσφατο παρελθόν βρέθηκε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» του Alpha, με την Ελεονώρα Μελέτη, και συγκλόνισε με τους θανάτους των δικών του ανθρώπων και πως το βίωσε.

Σε 5 χρόνια έχασα τρεις δικούς μου ανθρώπους

Σε λιγότερο από πέντε χρόνια ο Νίκος Μουτσινάς έχασε τρεις δικούς του ανθρώπους, την μητέρα του, τη γιαγιά του και τον παππού του. Πέρασε μοναχικά το πένθος του και στο τέλος αποφάσισε να λύσει τα «θέματά» του με τη βοήθεια ψυχολόγου.

«Η μαμά μου ήταν πάντα υπερπροστατευτική. Όταν πέθανε “κρατήθηκα” από τη γιατρό μου. Ο μεγαλύτερός μου φόβος ήταν να μη χάσω τη μητέρα μου. Η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι καλή όσο εγώ τη συντηρώ», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Νίκος Μουτσινάς: Ήρθε η επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή του! (Video)

Ήρθε η επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά! Τι είπε ο αγαπημένος παρουσιαστής on camera;

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια ανακοίνωση για την εκπομπή του και μάλιστα on camera! Τι συνέβη;

Ο παρουσιαστής, βρέθηκε στην παρουσίαση για τη νέα συλλογή παπουτσιών της Μαίρη Συνατσάκη και απάντησε για όλα όσα ρωτήθηκε!

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς παρουσιαστής τόνισε ότι το Για την παρέα δεν θα αυξηθεί μία ώρα, αλλά λιγότερο, καθώς πρόκειται να δοθεί περισσότερος χρόνος στους καλεσμένους, οι οποίοι όπως έχουμε τονίσει, παίζουν μεγάλο ρόλο στην τηλεθέαση!

«Όχι δεν θα μεγαλώσει μια ώρα η εκπομπή. Λίγο μεγαλύτερη θα γίνει. Ένα τσικ. Το θέλει δηλαδή να κάτσει ο καλεσμένος, γιατί με το που κάθονται, σηκώνονται. Για τον καλεσμένο δηλαδή» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share