Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πώς είναι σήμερα ο "Τι λες τώρα;" Λορέντζο Καριέρα;

Τον θυμάστε;

1 Ιουνίου 2019 17:07
Πώς είναι σήμερα ο

Ο πιο cool τύπος του «Bar» και γενικότερα των reality που είχαμε δει έως τότε ήταν ο Λορέντζο Καριέρε. Πώς είναι όμως σήμερα ο "Τι λες τώρα;" Λορέντζο Καριέρα;

Σύντομη ιστορική αναδρομή για τους νεότερους που αγνοούν την τηλεοπτική ιστορία αυτού εδώ του τόπου. Την εποχή που μεσουρανούσαν το ΠΑΣΟΚ και τα επιδόματα ο ΑΝΤ1 με το Big Brother και τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο τιμόνι του, κάνουν ρεκόρ τηλεθέασης και πολλοί μιλούν για ένα τηλεοπτικό φαινόμενο, μεγαλύτερο και απ’ το Survivor. Το Mega το οποίο στην αρχή απέχει συνειδητά από τις επιλογές των reality, αναγκάζεται να μπει στο χορό για να ανταγωνιστεί τον μεγάλο του αντίπαλο.

Η επιλογή του είναι το «Bar» με παρουσιαστή τον Μίλτο Μακρίδη και πολλά πρόσωπα τα οποία ξεχώρισαν και έγιναν γνωστά στη συνέχεια (από εκεί ξεκίνησε την ένδοξη καριέρα της η Στέλλα Μπεζαντάκου).

Ο πιο cool τύπος του «Bar» και γενικότερα των reality που είχαμε δει έως τότε ήταν ο Λορέντζο Καριέρε.

Τρελός οπαδός του Παναθηναϊκού, ο Λορέντζο κόντεψε να πάθει την καρδιά του παρακολουθώντας το ματς του «τριφυλλιού» με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ (Δείτε τη σκηνή και κλάψτε).

Ο Λορέντζο μετά το τέλος του παιχνιδιού μαζί με έναν συμπαίκτη του στο «Bar» έκαναν το συγκρότημα «Φίλοι για πάντα», το οποίο δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ. Σύντομα διαλύθηκε και έτσι ο Λορέντζο που είχε ήδη παντρευτεί την Έλενα Κατραβά αποφάσισε να ανοίξει σουβλατζίδικο.

Όσοι τον θυμάστε από το «Bar» θα συμφωνείτε βλέποντας τις δυο πιο πρόσφατες λήψεις του ότι δεν έχει αλλάξει πολύ! Ήταν, είναι και θα είναι τυπάρα…

Μαριάννα Ντούβλη: Την θυμάστε; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Σίγουρα θυμάστε την Μαριάννα Ντούβλη! Δείτε πώς είναι σήμερα και θα πάθετε πλάκα!

Έχει μάτια μόνο για εκείνον... Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την Μαριάννα Ντούβλη, και μάλιστα χωρίς να είναι μόνη. Από το πλευρό της δεν έφυγε ούτε στιγμή ο πιο σημαντικός άντρας της ζωής της που δεν είναι άλλος από τον 12χρονο γιο της Αλέξανδρο.

Κρατώντας του διαρκώς το χέρι περιπλανήθηκαν στους δρόμους της Γλυφάδας, χαζεύοντας τις βιτρίνες των καταστημάτων με τα χαμόγελα στα πρόσωπα τους να μαρτυρούν την ευτυχία τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο η ριζική αλλαγή στην εμφάνιση της Μαριάννας δεν πέρασε απαρατήρητη από τους περαστικούς, αφού δεν θυμίζει σε τίποτα τη "χυμώδη" ξανθιά του παρελθόντος που πρωταγωνιστούσε σε ροζ DVDs. Πλέον η Ντούβλη έχει αφοσιωθεί στο ρόλο της μητέρας με τον γιο της να είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share