Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός βρίσκεται στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό!

Κρίσιμη είναι η κατάσταση του!

1 Ιουνίου 2019 13:50
Γνωστός Έλληνας ηθοποιός βρίσκεται στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό!

Πριν λίγο έγινε γνωστή η είδηση για γνωστό Έλληνα ηθοποιό που βρίσκεται σε νοσοκομείο με εγκεφαλικό! Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση!

Πιέστηκε πολύ για να μπορέσει να σταθεί όρθιος, να μη χρωστάει πουθενά και τελικά βρέθηκε να είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο».

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του περνάει ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Γούτης, εκ των πρωταγωνιστών της τεράστιας κινηματογραφικής επιτυχίας του Δημήτρη Κολλάτου «Ο άγιος Πρεβέζης», αλλά και του θρυλικού «Λούνα Παρκ», ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο του Ρίου, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο

«Ο Γιάννης χρόνια παλεύει να επιβιώσει. Πιέστηκε πολύ για να μπορέσει να σταθεί όρθιος, να μη χρωστάει πουθενά και τελικά βρέθηκε να είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Δεν μπορούσε να ζήσει με τα ψίχουλα που δίνουν στα θέατρα», είπε η φίλη του, Μαριαλένα Οικονομίδη, στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα.

Τη δεκαετία του ’80 ο Γιάννης Γούτης έπαιξε και σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες της εποχής, όπως «Ο μεγάλος παραμυθάς», ενώ στην τηλεόραση συμμετείχε σε περισσότερες από 20 σειρές, όπως «Της Ελλάδος τα παιδιά» και «Ελλάς το μεγαλείο σου».

Πηγή: youweekly.gr

Νίκος Πολυδερόπουλος: ''Δεν μου αρέσει να με συγκρίνουν με το serial killer της Κύπρου!''

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος που υποδύεται τον «serial killer» του Τατουάζ στον AlphaTV ξεσπάσει για την σύγκριση που έγινε με τον φονιά της Κύπρου!

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 «The 2Night Show».
Xαμός είχε γίνει πριν λίγο καιρό όταν ζητούσαν να κοπεί το «Τατουάζ», καθώς κάποιοι συνδέουν τον serial killer της Κύπρου, Ορέστη, με τον Ορφέα της σειράς.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος που υποδύεται τον ρόλο μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το συγκεκριμένο θέμα και μεταξύ άλλων τόνισε: «Στην Κύπρο ζήτησαν να κοπεί το σίριαλ. Αν οι άνθρωποι έκαναν αυτά που βλέπουν στα έργα δεν θα είχαμε δει ταινία ποτέ».

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share