Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά τον Κώστα Ευριπιώτη! Τα συγκινητικά λόγια!

Δείτε το βίντεο...

31 Μαΐου 2019 15:47
Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά τον Κώστα Ευριπιώτη! Τα συγκινητικά λόγια!

Από χθες το βράδυ που έγινε γνωστή η είδηση θανάτου του Κώστα Ευριπιώτη, όλοι οι συνάδελφοι και φίλοι του τον αποχαιρετούν.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (31/5), η Ελένη Μενεγάκη θέλησε, μέσα από την εκπομπή της, να αποχαιρετήσει τον πρώην συνεργάτη της.

«Χθες το βράδυ, όπως όλοι μάθαμε, ένας πολύ αγαπητός ηθοποιός και άνθρωπος, έφυγε από τη ζωή. Ένα πολύ αγαπητό παιδί, που δεν μεγάλωνε ποτέ. Ένα παιδί που το θυμόμαστε πάντα μέσα από τους ρόλους του και όχι μόνο να μας δίνει στιγμές γέλιου.

Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον Κώστα Ευριπιώτη, πριν από πάρα πολλά χρόνια, δεν θυμάμαι πόσα, στον Πρωινό Καφέ. Ξεκινήσαμε σαν μια ευχάριστη παρέα και μετά σιγά σιγά μπήκε μέσα στην εκπομπή. Και τι έκανε μέσα στην εκπομπή; Φυσικά, έπαιζε ρόλους και τραγουδούσε με την υπέροχη φωνή του.

Έζησα μαζί του το πρώτο στάδιο της σχέσης του με την γυναίκα του, την απόκτηση του παιδιού. Θυμάμαι τον ενθουσιασμό του που θα γίνει μπαμπάς. Έχω τόσες μνήμες από αυτόν τον νέο άνθρωπο. Έφυγε τόσο νέος, ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω», είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.

"Πατέρα μας.." η συγκλονιστική ανάρτηση της οικογένειας!

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο αγαπημένο ηθοποιός, Κώστας Ευριπιώτης μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Ο Κώστας Ευριπιώτης, τον τελευταίο χρόνο είχε διαγνωσθεί με καρκίνο και έδινε καθημερινά μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και να είναι δίπλα στην οικογένεια του

Η πρώην σύζυγός του με τα παιδιά τους, αλλά και η σύντροφός τους δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό του. Μάλιστα, την γιορτή του την πέρασε μέσα στο νοσοκομείο έχοντας κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Λίγες ώρες, αφότου έγινε γνωστός ο θάνατος του Κώστα Ευριπιώτη, η σύζυγός του και τα παιδιά τους έκαναν μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook, θέλοντας έτσι να αποχαιρετήσουν τον δικό τους άνθρωπο. «Πατέρα μας… Κώστα μου… Θα είσαι πάντα το φως στη ζωή μας», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Η κηδεία του δημοφιλούς ηθοποιού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα γίνει τη Δευτέρα.

"Δυστυχώς δεν πρόλαβε"! Η τελευταία επιθυμία του Κώστα Ευριπιώτη!

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Ευριπιώτης μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Ο Κώστας Ευριπιώτης, τον τελευταίο χρόνο είχε διαγνωσθεί με καρκίνο και έδινε καθημερινά μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και να είναι δίπλα στην οικογένεια του.

Η πρώην σύζυγός του με τα παιδιά τους, αλλά και η σύντροφός τους δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό του. Μάλιστα, την γιορτή του την πέρασε μέσα στο νοσοκομείο έχοντας κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο ηθοποιός τον τελευταίο διάστημα είχε πέσει σε κόμμα, όταν συνήλθε η οικογένεια του είχε ελπίδες, ωστόσο, όλα άλλαξαν με τους γιατρούς να μην δίνουν ελπίδες...

Το πιο συγκινητικό ωστόσο είναι πως και ο ίδιος ο ηθοποιός, παρά το ότι γνώριζε την κρισιμότητα της κατάστασής του διατηρούσε την αισιοδοξία του και πάλευε με όλες του τις δυνάμεις να προκειμένου να καταφέρει να βγει νικητής.

Απόδειξη γι' αυτό αποτελεί το γεγονός ότι πριν από περίπου δύο μήνες και ενώ βρισκόταν ήδη στο νοσοκομείο είχε εξομολογηθεί στον συνάδελφο και φίλο Μάκη Δελαπόρτα πως ήθελε πολύ να επιστρέψει στο θέατρο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share