Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παραμορφώθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Θα πάθετε πλάκα!

31 Μαΐου 2019 15:25
Παραμορφώθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Κυριολεκτικά παραμορφωμένος είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1, πριν καιρό είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία, ένα σκίτσο στο οποίο είναι τελείως παραμορφωμένος.

Μάλιστα, ο ίδιος αυτοτρολάρεται γράφοντας στη λεζάντα: "Θεός; Κούκλος; Όχι... πείτε! Έτσι με βλέπει ο φίλος μου Μάνος Μειμαράκης που οι καρικατούρες του "σκίζουν"! Δείτε και μόνοι σας την ανάρτηση:

Νίκος Χατζηνικολάου: Η ξαφνική ανακοίνωση για τον... γάμο του!

Σε μια ξαφνική ανακοίνωση για τον γάμο του, προχώρησε ο Νίκος Χατζηνικολάου! Τι συνέβη;

Μα φυσικά και δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αφού για ακόμη μια φορά ο δημοσιογράφος έκανε μια ανακοίνωση.... αγάπης προς τη σύζυγό του, Κρίστυ Τσολακάκη.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία που περπατά χέρι-χέρι με τη σύζυγό του και γράφει στη λεζάντα: "Καλό ξημέρωμα! Να κρατάτε πάντα σφιχτά το χέρι του ανθρώπου σας και να προσπαθείτε όσο μπορείτε να συγχρονίζετε τον βηματισμό σας με τον δικό του...Η ευτυχία είναι στα απλά πράγματα!"

Δημόσια έκκληση για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Τι συνέβη με τον Νίκο Χατζηνικολάου και γιατί έκανε δημόσια έκκληση; Η μεγάλη μέρα των εκλογών έφτασε και ήδη από νωρίς το πρωί δημοσιογράφοι και κανάλια μας μεταφέρουν τον παλμό της κάλπης..

Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από τον αρχικό που σας είπαμε δηλαδή τις εκλογές! Ο κορυφαίος παρουσιαστής με τον ΑΝΤ1, έχουν διαμορφώσει το πρόγραμμα τους και δίνουν το ραντεβού τους στις 18:00 για να μας μεταφέρουν το κλίμα από τις κάλπες. Όπως αναφέρει ο ίδιος στην δημοσίευσή του περιμένει τους τηλεθεατές για μία ψύχραιμη και αντικειμενική ενημέρωση...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share