Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μίνα Αρναούτη: Η τραγική αποκάλυψη για την σχέση που είχε με τον Πάνο Ζάρλα!

Τα είπε όλα!

31 Μαΐου 2019 14:34
Μίνα Αρναούτη: Η τραγική αποκάλυψη για την σχέση που είχε με τον Πάνο Ζάρλα!

Αποκάλυψη-βόμβα από την Μίνα Αρναούτη για την επαφή που είχε με τον Πάνο Ζάρλα, πριν το θανατηφόρο τροχαίο!

Ποια ήταν η σχέση τους;
Συγκλονισμένη από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα είναι η Μίνα Αρναούτη, η οποία γνώριζε τον αδικοχαμένο νικητή του Power of Love ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο,

Η Αρναούτη έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο instagram για τον Ζάρλα, αποκαλύπτοντας πως πριν τρεις ημέρες εκείνος της είχε στείλει μία καρδούλα αλλά δεν είχε προλάβει να τη διαβάσει.


Αναλυτικά: «Ρε Πάνο μου έστειλες μια καρδούλα πριν τρεις ημέρες στο Instagram και επειδή άργησα να ανοίξω το μήνυμά σου, την πήρες πίσω. Έλεγα και εγώ στον Δημήτρη πόσο γλυκά παρεξηγησιάρης είσαι και ότι θα σε πειράξω να γελάσουμε… Και σήμερα δεν γελάσαμε. Και τώρα ήθελα να σου την στείλω πίσω την καρδούλα».

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: youweekly.gr

Πάνος Ζάρλας: Τα σπαρακτικά μηνύματα της showbiz για τον θάνατό του!

Ο Πάνος Ζάρλας ο νικητής του πρώτου «Power of love» σκοτώθηκε μετά από τροχαίο που είχε τα ξημερώματα με τη μηχανή του στη Συγγρού.

Ανήμερα των γενεθλίων του στα 28 του χρόνια ο Πάνος έσβησε στην άσφαλτο σκορπίζοντας θλίψη την οικογένειά του.

Με αυτό το τραγικό γεγονός αναμενόμενο ήταν να πενθεί όλη η showbiz και να εκφράζει την θλίψη του μέσα από αναρτήσεις στα social media για τον χαμό του Πάνου Ζάρλα.

Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν αρκετά κοντά με τον Πάνο αξαιτίας του ριάλιτι και μόλις έμαθε τα δυσάρεστα δημοσίευσε μια φωτογραφία του, αποχαιρετώντας τον με τον δικό της τρόπο!

Επιπλέον μηνύματα αποχαιρετισμού ήταν του Χλαρη Σιανίδη, του Χάρη Λεμπέση και πολλών ακόμα...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share