Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ψυχολογική κατάρρευση για τη Μαρία Μπακοδήμου!

Δεν μπορεί να το αντέξει!

31 Μαΐου 2019 09:06
Ψυχολογική κατάρρευση για τη Μαρία Μπακοδήμου!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται αυτή η στιγμή η Μαρία Μπακοδήμου, αφού δε μπορεί να αντέξει αυτό που άκουσε.

Μα φυσικά, αναφερόμαστε στο χαμό του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ενεπλάκη σε τροχαίο στη Συγγρού με τη μηχανή του.

Η παρουσιάστρια του Power of Love,σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο άκουσμα της είδησης, δεν άντεξε και λύγισε, αφού οι δυο τους είχαν μια άριστη σχέση και μέσα στο ριάλιτι αγάπης αλλά και μετά.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πάνος Ζάρλας, ήταν ο νικητής του Power of Love 1. Μάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου, έκανε και μια ανάρτηση στην οποία έγραψε: "Αχ ρε Πάνο...Πόνεσε η ψυχή μου Είχες μόνο ζωή πάνω σου, τίποτα σκοτεινό. Δεν..." Δείτε την ανάρτηση:

Power of love: Όλα όσα έγιναν με την Μαρία Μπακοδήμου!

Το Power of love σήμερα δεν έχει σταματημό με τις εξελίξεις που συμβαίνουν! Αυτή την φορά παίκτρια κατάφερε να κάνει έξαλλη την Μαρία Μπακοδήμου!

Σήμερα, στο Power of love παίκτρια έκανε έξαλλη την Μαρία Μπακοδήμου, ενώ έγινε και μια αποκάλυψη για περιστατικό που δεν έδειξαν οι κάμερες.

Τι συνέβη και επικράτησε για δεύτερη φορά πανικός στο σπίτι του έρωτα;

Η Ρεγγίνα ατηγόρησε τον Bill για την απότομη συμπεριφορά του, μετά τα γυρίσματα για το Gala λέγοντας: «Βγαίνοντας από το σπίτι, όταν τελείωσε το Gala, μίλησε χυδαία. Μου είπε επίσης ότι από αυτόν έχω μόνο αρνητικές ψήφους και πως θα με ψηφίζει μέχρι να πεθάνω. Η συμπεριφορά του ήταν αρκετά ειρωνική, από τη στιγμή που μπήκε στο Gala. Έλεγε, "ετοιμάσου, μάζεψε τα πράγματά σου". Εκείνο το βράδυ η συμπεριφορά μου ήταν πραγματικά η άμυνά μου» .

Μάλιστα εκτός αυτού η παίκτρια έκανε έξαλλη την Μαρία Μπακοδήμου με την συμπεριφορά της. Οι άνδρες κατηγόρησαν την Ρεγγίνα πως έχει άσχημη συμπεριφορά όταν την ψηφίζουν για αποχώρηση και η παρουσιάστρια την έστησε στον τοίχο.

«Αυτό κάνεις Ρεγγίνα;», την ρώτησε με την παίκτρια να απαντά: «Δεν κάνω αυτό Μαρία μου» και την παρουσιάστρια να συμπληρώνει: «Ο Μανώλης τι σου έκανε και δεν ήθελες να του μιλήσεις; Επειδή σε ψήφισε; Τι να πω… πραγματικά αυτό δεν το έχω ξαναδεί, ούτε στο περσινό, ούτε και σε κάποιον άλλον παίκτη. Εκβιάζεις ότι επειδή σε ψηφίζουν, να δείξουν ότι σε κακοποιούν. Δεν τους ζητάς να απολογηθούν για την ψήφο τους, αλλά όποιος το κάνει, του βάζεις Χ»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share