Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τζούλια Μπάρκα: Το αντίο που δεν περίμενε κανείς από την Τζένη Χειλουδάκη!

Σπαρακτικό αντίο...

29 Μαΐου 2019 08:46
Τζούλια Μπάρκα: Το αντίο που δεν περίμενε κανείς από την Τζένη Χειλουδάκη!

Σοκ προκάλεσε το βράδυ της Τρίτης, ο θάνατος της Τζούλιας Μπάρκα! Λίγο αργότερα η Τζένη Χειλουδάκη, την αποχαιρέτισε με λόγια καρδιάς.... «Δεν υποφέρεις πια… Είσαι χαρούμενη και γελάς» αναφέρει μεταξύ άλλων στο σπαρακτικό της αντίο!

Συγκεκριμένα η Τζένη Χειλουδάκη την αποχαιρέτισε με μια ανάρτηση στο Facebook στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις τηλεοπτικές τ

ους «κόντρες».
«Στις εποχές της απόλυτης νιότης και τρέλας, αυτές τις εποχές που με τύφλωναν ανόητα και ανούσια πράγματα ξοδεύτηκα σε απόλυτες ξεφτίλες στα τηλεοπτικά καναλάκια… Δυστυχώς ,αυτό θα με στοιχειώνει μέχρι την τελευταία μου ανάσα… Όμως προχώρησα και αγκάλιασα τα πραγματικά όμορφα αυτής της ζωής… Όσο και να φτύνω όμως τα ξεχασμένα ανόητα χρόνια εκείνα που η δίψα για δημοσιότητα έκανε το τέρας μέσα μου να κυριαρχεί, δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι ακριβώς αυτά τα χρόνια έπλασαν τη Τζένη του σήμερα… Αντίο Τζούλια… Δεν υποφέρεις πια… Είσαι χαρούμενη και γελάς, ενώ ταξιδεύεις στο σύμπαν…» έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Χειλουδάκη. Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Τζούλια Μπάρκα: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της λόγο πριν τον θάνατο!

Πριν λίγο έσκασε η είδηση πως η Τζούλια Μπάρκα πέθανε, νικημένη από τον καρκίνο.

Το sex symbol των δεκαετιών του ’80 και του ’90, είχε μιλήσει για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της, στον αέρα της εκπομπής «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ.
Η ίδια δεν άντεξε και με δάκρυα στα μάτια είπε: «Έπαθα νεφρική ανεπάρκεια και έχω και καρκίνο… Θέλω να σκοτώσουμε τον καρκίνο… Πονάω, δεν μπορώ να περπατήσω»

Το 2002, κατά τη διάρκεια του show της σε νυχτερινό μαγαζί, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα.Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Όταν μετά το κώμα στο οποίο είχε πέσει για 40 και πλέον ημέρες, άνοιξε τα μάτια της, η μία πλευρά του σώματός της είχε παραλύσει, ενώ μέχρι πρόσφατα, αντιμετώπιζε και σοβαρά προβλήματα ομιλίας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share