Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρούλα Κορομηλά: Ο... τουπές και η τρελή απαίτηση!

Το άγνωστο περιστατικό που θα σας αφήσει άφωνους!

29 Μαΐου 2019 08:33
Ρούλα Κορομηλά: Ο... τουπές και η τρελή απαίτηση!

Εσείς ξέρατε για τον τουπέ αλλά και την απαίτηση της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση; Εμείς είμαστε εδώ για να σας αποκαλύψουμε κάτι που σίγουρα δεν ξέρετε!

Αφορμή για να μάθουμε το περιστατικό ήταν η Βάσια Τριφύλλη, η οποία βρέθηκε στο πλατό του Its Show time και στον Νίκο Κοκλώνη!

Ο παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης ρώτησε την Τριφύλλη αν υπήρξε κάποια παρουσιάστρια με την οποία είχαν κόντρα στο παρελθόν. «Ναι αλλά δεν θα την πω!», απάντησε η Βάσια Τριφύλλη. «Σήμερα έχει εκπομπή στην τηλεόραση;», συνέχισε ο παρουσιαστής. «Όχι», είπε η Τριφύλλη, με τον Νίκο να σχολιάζει πως αφού δεν είναι πια στην τηλεόραση δεν έχει νόημα να αναφερθεί. Και τότε η Βάσια Τριφύλλη είπε τη μαγική ατάκα: «Όχι μόνο αυτό, ήταν και μια πλήρωση του χρόνου, ο Θεός την τιμώρησε!».

Ποια ήταν όμως αυτή η παρουσιάστρια για την οποία η χειμαρρώδης ηθοποιός εκφράστηκε με τόση… χαρά που δεν είναι πια στο προσκήνιο;

Οι καλά γνωρίζοντες εκείνης της εποχής ξέρουν πως η αποχώρηση της Βάσιας Τριφύλλη από το Mega το 1994 και η αντικατάσταση της από την Ισαβέλλα Βλασιάδου που αμέσως μετά πήρε το ρόλο της παρουσιάστριας, ήταν μια αιφνιδιαστική κίνηση που δεν μπορούσε να εξηγηθεί από τις τηλεθεάσεις ή την απήχηση της Τριφύλλη στο κοινό. Η ηθοποιός είχε δώσει στίγμα με τον πληθωρικό της χαρακτήρα και το "Ραντεβού" -που ήταν η ελληνική εκδοχή του δημοφιλούς βρετανικού τηλεπαιχνιδιού Blind Date- σημείωνε τεράστια επιτυχία.

Έφτανε το 60-70% μέσο όρο τηλεθέασης έχοντας αγγίξει σε λεπτό και το 98%! Γιατί λοιπόν ξαφνικά το κανάλι έληξε τη συνεργασία τους; Οι κακές γλώσσες της εποχής ήθελαν το τέλος της Τριφύλλη να συνδέεται με τη μεγάλη μεταγραφή που έκανε το Mega το 1994, παίρνοντας τη «βασίλισσα» του Πρωινού Καφέ Ρούλα Κορομηλά από τον ΑΝΤ1, με την Κορομηλά να σπάει το συμβόλαιό της και να πηγαίνει στα δικαστήρια με το κανάλι του Αμαρουσίου. Οι φήμες ήθελαν την Κορομηλά να μην θέλει άλλη «σταρ» στο μεγάλο κανάλι και να είχε ασκήσει βέτο πως θα πάει εκεί ως η μία και μοναδική νο1.

Σχετικά με το μεταξύ τους ανταγωνισμό είχε μιλήσει η Τριφύλλη και παλιότερα περιγράφοντας το σοκ της όταν ξαφνικά της ανακοίνωσαν πως σταματά η συνεργασία της με το Mega. «Είχαμε ετοιμάσει σκηνικά, είχαμε ετοιμάσει τα πάντα από τη μία σεζόν στην άλλη και 27 Μαΐου, λίγο πριν από τα γενέθλιά μου, μας κάνανε ένα πολύ ωραίο τραπέζι, κάπου μακριά και μου ανήγγειλαν ότι κόβεται η εκπομπή μου. Είχε έρθει η επέλαση των γιγάντων. Βίωσα απελπισία. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Δεν καταλάβαινα γιατί δεν χωράγαμε δύο πολύ μεγάλες πρωταγωνίστριες στο ίδιο κανάλι και η μία ήθελε να φύγω εγώ. Η κυρία Κορομηλά. Το είπε ο Ιταλός παραγωγός της, ο Σαρτίνι γιατί την πέρναγα όταν ήταν απέναντι».

Αυτό που δεν έχει όμως ποτέ ξαναπεί είναι το γεγονός πως μέσα της νιώθει πως η απουσία της παλιάς της ανταγωνίστριας από τα τηλεοπτικά δρώμενα εδώ και αρκετά χρόνια είναι τελικά… θεία δίκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share