Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κλέλια Ρένεση: Τι όνομα έδωσε στη κόρη της;

Θα μείνετε άφωνοι!

28 Μαΐου 2019 22:15
Κλέλια Ρένεση: Τι όνομα έδωσε στη κόρη της;

Το όνομα που έδωσε στην κορούλα της αποκάλυψε η Κλέλια Ρένεση με μια τρυφερή ανάρτηση.

Η Κλέλια Ρένεση έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωρό, καρπό του έρωτά της με τον Μανού Τσάο, πριν από 10 ημέρες.

«Το Σάββατο 18/5 υποδέχτηκα στην αγκαλιά μου την κόρη μου κ δασκάλα μου Κοραλία κ από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω απ το σώμα μου κ με κοιτάει λαίμαργα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές κ τα χαμογελά. Ολους τους φίλους που στάθηκαν πλάι μου, τους συγγενείς , την γιατρό μου κ τους συνεργάτες μου που με βοήθησαν σ αυτό το ταξίδι. Είμαστε κ οι δυο πολύ τυχερές που σας έχουμε φύλακες του ονείρου.

Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νερά της Ζακύνθου, της Γαύδου κ τις βουνοκορφές της Κρήτης κ έχει στο μάτι γατίσιο νάζι που δεν σηκώνει αμφιβολία… υπάρχουν νεράιδες. Τα φιλιά μας σε όλους σας. Να στε πάντα καλά με ανοιχτά πανιά», έγραψε στο Instagram αποκαλύπτοντας ότι έχει ονομάσει την κορούλα της, Κοραλία.

Κλέλια Ρένεση: Μας αποκάλυψε τα τελευταία πλάνα από την αγαπημένη σειρά "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα"!

Μας αποκάλυψε τα τελευταία πλάνα από την αγαπημένη σειρά "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα" η Κλέλια Ρένεση!

Τα πρώτα πλάνα από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» στον Alpha tv, μας αποκάλυψε η Κλέλια Ρένεση.

Το τελευταίο γύρισμα σαν Καίτη Κίτσου.

Η Κλέλια Ρένεση η οποία περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφό της Μάνο Τσάο, μοιράστηκε μαζί μας τις στιγμές από τα τελευταία γυρίσματα του σήριαλ.

Η ηθοποιός, διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και όπως είναι λογικό θα μείνει εκτός σειράς για λίγους μήνες, ωστόσο και το μέλος της Μουρμούρας δεν είναι σίγουρο για του χρόνου, καθώς ακόμη δεν έχει βγει ανακοίνωση.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share