Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για την Καίτη Φίνου! Το μήνυμα για τον θάνατο...

Ραγίζει καρδιές!

28 Μαΐου 2019 19:51
Δύσκολες ώρες για την Καίτη Φίνου! Το μήνυμα για τον θάνατο...

Δύσκολες οι στιγμές για τη Καίτη Φίνου μετά την είδηση για τον θάνατο!

Συγκεκριμένα, ραγίζει καρδιές η ηθοποιός με το σπαρακτικό μήνυμα για τον θάνατο της Τζούλιας Μπάρκα η έφυγε νικημένη από τον καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και πολλοί αποχαιρέτησαν το sex symbol των δεκαετιών του ’80 και του ’90.

Ανάμεσα τους και η Καίτη Φίνου, η οποία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram θέλησε να πει το δικό της αντίο στην Τζούλια Μπάρκα.

«Έφυγες κορίτσι μου....Πας να βρεις το Λιζακι μας την Πόπη τον Σταθάκο μας....ετοιμάστε θίασο...Πέρασες και πόσα δεν πέρασες...σε σύρανε...σε δίκασαν....σε καταδίκασαν.....αλλά τώρα θα ηρεμήσεις...Καλό ταξίδι Γιούλη Μπάρκα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τζούλια Μπάρκα: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της λόγο πριν τον θάνατο!

Πριν λίγο έσκασε η είδηση πως η Τζούλια Μπάρκα πέθανε, νικημένη από τον καρκίνο.

Το sex symbol των δεκαετιών του ’80 και του ’90, είχε μιλήσει για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της, στον αέρα της εκπομπής «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ.

Η ίδια δεν άντεξε και με δάκρυα στα μάτια είπε: «Έπαθα νεφρική ανεπάρκεια και έχω και καρκίνο… Θέλω να σκοτώσουμε τον καρκίνο… Πονάω, δεν μπορώ να περπατήσω».

Το 2002, κατά τη διάρκεια του show της σε νυχτερινό μαγαζί, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα.Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Όταν μετά το κώμα στο οποίο είχε πέσει για 40 και πλέον ημέρες, άνοιξε τα μάτια της, η μία πλευρά του σώματός της είχε παραλύσει, ενώ μέχρι πρόσφατα, αντιμετώπιζε και σοβαρά προβλήματα ομιλίας.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share