Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Παλάτι: Θα μείνετε άναυδοι μόλις δείτε το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά!

Θα μείνετε με το στόμα ανοικτό!

28 Μαΐου 2019 18:20
Παλάτι: Θα μείνετε άναυδοι μόλις δείτε το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά!

Εσείς το έχετε δει; Πάντως εμείς μείναμε άναυδοι, μόλις είδαμε το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά!

Μπορεί να έχει χαθεί από την επικαιρότητα η Ρούλα Κορομηλά, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί μια από τις πιο λαμπρές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης!

Τα χρόνια πέρασαν ωστόσο η Ρούλα Κορομηλά παραμένει λαμπρή και... μοδάτη και πέρσι Χριστούγεννα μας είχε αποκαλύψει και το σπίτι της!

Στο βίντεο φαίνεται το απίστευτο σπίτι της με την εντυπωσιακή διακόσμηση!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τραγικές ώρες της Ρούλας Κορομηλά: Ο θάνατος, η τραγική απώλεια του ανθρώπου της και η κατάθλιψη!

Μπορεί πλέον να έχει αλλάξει σελίδα στην ζω ή της όμως αν πάμε δέκα χρόνια πίσω η Ρούλα Κορομηλάείχε περάσει έναν πολύ δύσκολο χρόνο! Αυτή είναι η πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων της Ρούλας Κορομηλά!

Συγκεκριμένα ήταν το 2007-2008 όταν η Ρούλα Κορομηλά έχασε τον πατέρα της, Σταύρο Κορομηλά, στο μνημόσυνο του οποίου μάλιστα δεν είχε δώσει το παρόν, καθώς ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είχε επιλέξει να βρίσκεται απομονωμένη στο σπίτι της στην Κάτω Κηφισιά!

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν είχε καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει την ανασφάλειά της από την περιπέτεια της υγείας της, η οποία έχει επηρεάσει την εξωτερική της εμφάνιση, κι έτσι προτίμησε να μην παρευρεθεί σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την οικογένειά της.

Οι τραγικές ώρες της Ρούλας Κορομηλά: Ο θάνατος, η τραγική απώλεια του ανθρώπου της και η κατάθλιψη!

Ο θάνατος του αγαπημένου της πατέρα ήταν άλλωστε ένα κομβικό γεγονός για τη μετέπειτα ζωή της Ρούλας, καθώς λίγους μήνες αργότερα θα αρρώσταινε αλλά και θα αποφάσιζε να δώσει τέλος στον επταετή γάμο της με τον Νάσο Γαλακτερό.

«Μην το παρεξηγείτε το Ρουλάκι μου… τώρα είναι καλύτερα» έλεγε και ξανάλεγε η κυρία Αργυρένια σε όλους όσοι περίμεναν να δουν από κοντά τη Ρούλα, η οποία μπορεί να μη βρισκόταν εκεί με την παρουσία της, ήταν όμως σίγουρα παρούσα με τη σκέψη και την καρδιά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share