Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δεν άντεξε και λύγισε ο Παύλος Χαϊκάλης!

Τι συνέβη;

28 Μαΐου 2019 17:17
Δεν άντεξε και λύγισε ο Παύλος Χαϊκάλης!

Λύγισε ο Παύλος Χαϊκάλης στην εκπομπή των «Κούκου» μετά την ερώτηση για τον χωρισμό από την σύζυγό του.

Ο χωρισμός του ζευγαριού έσκασε σαν βόμβα πριν από λίγες ημέρες.

Ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό του από την τελευταία του σύζυγο κάτι που έγινε γνωστό πριν μερικές ημέρες συγκινήθηκε.

Όταν είσαι ερωτευμένος, πώς είσαι;

Άστο, μην το ψάχνεις. Άλλη ερώτηση.

Για τη σχέση σου που έληξε τώρα και το μάθαμε μόλις, με τη σύζυγό σου, που εμένα μου φαινόταν μια πολύ τρυφερή σχέση, ήσασταν τόσο ωραίο και χαρούμενο ζευγάρι…

Άλλη ερώτηση.

Εμφανώς συγκινημένη και η Κατερίνα Καραβάτου τον αγκάλιασε και συνέχισε δίπλα του τη συνέντευξη.

Βόμβα στην ελληνική showbiz: Χώρισε ο Παύλος Χαϊκάλης!

Χώρισε μετά από 4 χρόνια γάμου ο Παύλος Χαϊκάλης!

Ο Παύλος Χαϊκάλης και η σύζυγός του Μαρία Λύκου, ύστερα από περίπου 10 χρόνια σχέσης και γάμου -παντρεύτηκαν το 2015-, έριξαν τίτλους τέλους στην κοινή τους ζωή. H απόφασή τους αυτή, όπως μαρτυρούν άνθρωποι του πολύ στενού τους περιβάλλοντος, πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη!

Ο Παύλος Χαϊκάλης αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τη διάλυση του του γάμου τους, αφού σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος στο περιβάλλον του, άφησε κενά και απόσταση που δεν μπόρεσαν να καλυφθούν. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που έφερε τη φθορά στον γάμο του ζευγαριού.

Αν και ζουν χωριστά εδώ και δέκα μήνες, κράτησαν επίσημα το διαζύγιο στα χέρια τους πριν από έναν μήνα περίπου. Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Happy Day, όπου προβλήθηκε το ρεπορτάζ:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share