Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Μανίκα!

Συντετριμμένος!

28 Μαΐου 2019 11:35
Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Μανίκα!

Ο Γιώργος Μανίκας είναι συντετριμμένος από τον θάνατο της κοπέλας που τον τελευταίο καιρό τον είχε κερδίσει...

Το μοντέλο πέρασε δύσκολες ώρες!

Συγκεκριμένα ο Μανίκας ανέβασε στο instagram ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα, για το οικείο του πρόσωπο που έφυγε από τη ζώη.

«Μια από τις πιο αξιόλογες γυναίκες, προσωπική μου δικηγόρος και κοπέλα που είχε κερδίσει τον θαυμασμό μου για το ήθος της, έφυγε νωρίς και γρήγορα, αλλά με το κεφάλι ψηλά και με μάχη μέχρι το τέλος!!! Έχω να θυμάμαι πολλά από εσένα και αλλά τόσα, για να προσπαθήσω να σου μοιάσω. Αντίο Μαρσάκι», ήταν το μήνυμά του! Η αποκάλυψη για τον χωρισμό του με την Γελεβεσάκη που είχε συζητηθεί!

Συντετριμμένος ο Γιώργος Μανίκας: Τον τσάκισε ο θάνατος της κοπέλας που τον είχε κερδίσει...

Μπλεξίματα με την αστυνομία ο Γιώργος Μανίκας! Τον κυνηγούσαν ενώ ήταν με τον γιο του! Τι συνέβη;

Μπλεξίματα για τον παρουσιαστή και μάλιστα όταν ήταν με τον γιο του!

Τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Μανίκας βρίσκεται στην Φινλανδία με τον αγαπημένο του γιο. Οι στιγμές που ζουν είναι μοναδικές και τα στιγμιότυπα του παρουσιαστή από το μαγευτικό τοπίο και το βόρειο σέλας κλέβουν την παράσταση.

Ανάμεσα σε άλλες, ο Γιώργος Μανίκας θέλησε να βγάλει μία ιδιαίτερη φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο του AJ. Συγκεκριμένα ανέβηκε πάνω σε μνημείο για να αναπαραστήσει το άγαλμα μαζί με το γιο του.

«Σιγά μην έχανα ευκαιρία να αγκαλιάσω και εγώ τον έρωτά μου! Υ.Γ. Μετά μας κυνηγούσε η αστυνομία φυσικά», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share