Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νίκος Παπαναστασίου: Ραγίζει καρδιές μιλώντας για την αυτοκτονία της 23χρονης κόρης του!

"Ο θάνατος της κόρης μου με πονάει πολύ. "

27 Μαΐου 2019 16:49
Νίκος Παπαναστασίου: Ραγίζει καρδιές μιλώντας για την αυτοκτονία της 23χρονης κόρης του!

Πριν από 3 χρόνια αυτοκτόνησε μόλις στα 23 της χρόνια σκορπίζοντας θλίψη. Ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του σήμερα και την απώλεια που βιώνει.

«Ο θάνατος της κόρης μου με πονάει πολύ. Έχει επιπτώσεις στην ισορροπία της οικογένειας», δήλωσε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά ενώ είπε ότι δεν μιλάνε ποτέ με τον γιο του για την κόρη του.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει στην εκπομπή “Καρντάσιανς”:

"Πήρε, δυστυχώς, όλη τη σακούλα με τα χάπια που μας είχε δώσει ο γιατρός για την πάθησή της (βουλιμία). Κατά τις δώδεκα και μισή τη νύχτα, η πρώην σύζυγός μου άκουσε ένα θόρυβο. Άκουσαν να πέφτει η Εύα και όταν μπήκαν την είδαν να σπαρταράει στο πάτωμα. Η Εύα πήγε στο δωμάτιό της στις πέντε το απόγευμα και άρχισε την “τελετή”.

Πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών και δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό η πρώην σύζυγός μου που ήταν στο διπλανό δωμάτιο και διάβαζε το μικρό μας γιο. Σκεφτείτε πόση ώρα πάλευε ο οργανισμός της.

Όταν με φωνάξανε και πήγα στο σπίτι, μετά από δέκα λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο. Τέσσερις ώρες στο Ασκληπιείο Βούλας βρίσκονταν από πάνω της δεκαπέντε γιατροί.

Αν την προλαβαίναμε στην αρχή, θα της κάναμε μια πλύση στομάχου και θα σωνόταν το κορίτσι μας. Πήγε η κορούλα μου τσάμπα και βερεσέ"

Είδηση σοκ: Πέθανε ξαφνικά ο Νίκος Δημόπουλος!

Θλίψη στην Πάτρα σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Νίκου Δημόπουλου, ενός εκ των αγαπημένων Πατρινών στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης και της εστίασης.

Ο Νίκος Δημόπουλος ή "Νέρωνας" για όσους τον είχαν γνωρίσει στις χρυσές εποχές στο Χάραμα έφυγε από την ζωή, ενώ από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση δεκάδες είναι τα μηνύματα των Πατρινών που τον αποχαιρετούν από το facebook.

Ο εκλιπών συνέδεσε όσο κανείς το όνομα του με το Χάραμα, βοηθώντας με τις δυνατότητες του και την εμπειρία του να καθιερωθεί το συγκεκριμένο νυχτερινό κατάστημα ως ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Ήταν για χρόνια ο μετρ του καταστήματος.

Ο Νίκος Δημόπουλος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σκορπίζοντας την θλίψη στους ανθρώπους που τον γνώριζαν μέσα από τον χώρο εργασίας του, αλλά και όσους τον είχαν αγαπήσει ως φίλο. Τα τελευταία χρόνια ήταν υπεύθυνος στο BBQ, στην αγαπημένη μπυραρία της Πάτρας που ανήκει στην ιδιοκτησία της οικογένειας Οικονόμου.

Ήταν ένας από τους στενούς συνεργάτες του Στέφανου Οικονόμου και οι Πατρινοί θα τον θυμούνται σαν μία δυναμική φιγούρα στον χώρο της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης. Ήταν παντρεμένος με την σύζυγο του Νεκταρία και είχαν αποκτήσει μαζί έναν γιο.

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Ηλίας Βολανάκης!

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του Ηλία Βολανάκη. Ο αγαπητός ιερέας της εκκλησίας του Αγίου Τίτου που έσβησε ειρηνικά και ήσυχα δίνοντας προηγουμένως έναν μεγάλο αγώνα για την ζωή με δύναμη και υπομονή.

Καθηλωτική είναι η ανάρτηση της κόρης του Ελένης Βολονάκη που αποχαιρετάει με συγκινητικά λόγια τον πολυαγαπημένο της πατέρα.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 25 Μαϊου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

«Ο αγαπημένος μας πατέρας, ο πολυαγαπημένος όλων μας πατήρ Ηλίας, που υπηρέτησε ως εφημέριος του Αγίου Τίτου για 59 χρόνια, έφυγε ειρηνικά και ήσυχα, αφού έδωσε τον αγώνα του με μεγάλη δύναμη και υπομονή.
Μαχητής στη ζωή μαχητής και στο θάνατο. Πιστός και αφοσιωμένος λειτουργός στην εκκλησία του, στο σπίτι του. Με το λαμπερό του χαμόγελο αγκάλιαζε όλο τον κόσμο, έδινε απλόχερα την αγάπη του, την προσευχή του και όλο του τον εαυτό σε όλους. Οραματιζόταν και αγωνιζόταν ιδιαιτέρως για τους νέους. Άνθρωπος και των λόγων και των έργων. Η προσωποποίηση της χαράς, της πίστης και της αισιοδοξίας. Αγαπούσε και δινόταν στην οικογένειά του, λάτρευε τα εγγόνια του, την δε πρεσβυτέρα του ... η ζωή του! Είμαστε περήφανοι για τη λεβεντιά του, τη γνησιότητά του, την αλήθεια του.

Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου μπαμπά στους αγίους και στους αγγέλους. Σ' έχουμε μέσα μας, στην καρδιά μας, ό,τι είμαστε το οφείλουμε σε σένα, σ' αγαπάμε και θα μας λείπεις. Την ευχή σου να έχουμε!!!!

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 25 Μαϊου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο της Κρήτης».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share