Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέα σελίδα στην ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου: Το νέο πρόσωπο και η δημόσια ανακοίνωση!

Τρισευτυχισμένη!

27 Μαΐου 2019 09:41
Νέα σελίδα στην ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου: Το νέο πρόσωπο και η δημόσια ανακοίνωση!

Η Σίσσυ Χρηστίδου την Κυριακή πήρε… ρεπό από την εκπομπή της στο Open, μιας και ο τηλεοπτικός σταθμός δεν θα μπορούσε να μην κάνει έκτακτο πρόγραμμα με όλες τις εξελίξεις των εκλογών.

Έτσι, η παρέα του "Έλα Χαμογέλα", θα μείνει για λίγο μακριά από τους τηλεθεατές της. Η Σίσσυ Χρηστίδου πάντως δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει την πρωινή της βόλτα με τα αγόρια της.

Η παρουσιάστρια του Open δημοσίευσε νέα φωτογραφία στο Instagram, με τους γιους της να συγκεντρώνουν θετικά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μια νέα ζωή για την παρουσιάστρια, η οποία βρίσκει παρηγοριά για τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη στην αγκαλιά των παιδιών της! Στο πλευρό της μάλιστα, τόσο της ίδιας όσο και των παιδιών της βρέθηκε και φιλικό τους πρόσωπο.

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Σοκαρισμένοι οι θαυμαστές τους από την είδηση του χωρισμού!

Σοκαρισμένοι είναι οι followers τους στα social media, οι οποίοι δεν μπορούν να το πιστέψουν ακόμα τον χωρισμό βόμβα του ζευγαριού, καθώς κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό!

«Πραγματικά ότι πιο σοκαριστικό...δε το περίμενα με τίποτα...απίστευτο...κρίμα...εσείς ξέρετε τι είναι καλύτερο αλλά για εμάς που σας αγαπήσαμε κ σας γνωρίσαμε μαζί φαντάζει να απίστευτο..», γράφουν οι θαυμαστές τους κάτω από την ανακοίνωση του χωρισμού!

«Αποκλείεται δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό....μα πως εσείς οι δύο....ήσασταν πρότυπο ρε παιδιά», γράφει κάποιος άλλος.

«Σίσσυ πείτε ότι μας δουλεύετε σε παρακαλώ πολύ!!!», γράφει ακόμα ένας ακόλουθος της παρουσιάστριας.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγους μήνες, ο Θοδωρής Μαραντίνης υπερασπίστηκε τη Σίσσυ Χρηστίδου, απαντώντας στα κακεντρεχή σχόλια που γίνονταν για τα κιλά της αγαπημένης του.

Στην απάντησή του μάλιστα που είχε δώσει μέσω Instagram, ο τραγουδιστής έγραφε πως το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, προσθέτοντας πως υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού και bullying.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share