Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σπαράζει καρδιές το δημόσιο μήνυμα της Σίας Κοσιώνη για τον γιο της!

Συγκλονιστικό!

26 Μαΐου 2019 15:05
Σπαράζει καρδιές το δημόσιο μήνυμα της Σίας Κοσιώνη για τον γιο της!

Η μέρα των εκλογών έφτασε και η Σία Κοσιώνη πήγε να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα μαζί με τον γιο της, Δήμο!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ από σήμερα μπορεί να είναι και η πρώτη κυρία της Αθήνας σε περίπτωση που ο Κώστας Μπακογιάννης εκλεγεί από σήμερα Δήμαρχος της Αθήνας και μέσω της σελίδας της στο Instagram έδωσε το δικό της μήνυμα!

Πόσταρε μια φωτογραφία με τον γιο της, Δήμο και το μήνυμα: siakossioni
Περιμένοντας έξω απο το παραβάν. Γιατί τον αφορά κι ας μην το ξέρει ακόμη. Γιατί μας αφορά όλους. Η ψήφος ειναι η φωνή μας. Η ψήφος ειναι η δύναμη μας. Γι αυτό και δεν την αναθέτουμε σε άλλους. Για τους 530.000 νέους που σήμερα ψηφίζουν για πρώτη φορα. Σας αφορά. #elections2019 #elections #vote #govote #europeanelections2019 #europe¨

Δείτε την φωτογραφία της στο Athensmagazine.gr:

Χαμός με την Σία Κοσιώνη στο κανάλι: Η φωτογραφία που προκάλεσε... κόλαση!

Κόλαση προκάλεσε η Σία Κοσιώνη στο κανάλι με μια φωτογραφία που μας έκανε όλους να λιώσουμε!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, βρέθηκε την Κυριακή στον ΣΚΑΙ μαζί με τον άνδρα της ζωής της, τον γιο της.

«Παντού μαζί» & «Κυριακή στη δουλειά», ήταν μόνο μερικά από τα hashtag που συνόδευσε την υπέροχη φωτογραφία με τον γιο της, που δημοσίευσε η όμορφη δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια φαίνεται να φορά αθλητικά παπούτσια, τζιν παντελόνι, λευκό t-shirt και τζιν πουκάμισο, ρούχα που ταιριάζουν απόλυτα σε μια σπορ μαμά που πήγε την Κυριακή βόλτα και έπειτα στο γραφείο για δουλειά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share