Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δημόσια έκκληση για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Τι συνέβη με τον παρουσιαστή;

26 Μαΐου 2019 15:00
Δημόσια έκκληση για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Τι συνέβη με τον Νίκο Χατζηνικολάου και γιατί έκανε δημόσια έκκληση; Η μεγάλη μέρα των εκλογών έφτασε και ήδη από νωρίς το πρωί δημοσιογράφοι και κανάλια μας μεταφέρουν τον παλμό της κάλπης..

Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από τον αρχικό που σας είπαμε δηλαδή τις εκλογές! Ο κορυφαίος παρουσιαστής με τον ΑΝΤ1, έχουν διαμορφώσει το πρόγραμμα τους και δίνουν το ραντεβού τους στις 18:00 για να μας μεταφέρουν το κλίμα από τις κάλπες. Όπως αναφέρει ο ίδιος στην δημοσίευσή του περιμένει τους τηλεθεατές για μία ψύχραιμη και αντικειμενική ενημέρωση...

Νίκος Χατζηνικολάου: Μόλις ανακοίνωσε την μεταγραφή βόμβα!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σε ερώτηση του προς τον Γιάννη Μώραλη για το θέμα του Μάρκους Μπεργκ υποστήριξε ότι «τα ψωμιά του έχουν τελειώσει». Τι απάντησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Μώραλης φιλοξενήθηκε στον αέρα του «Real FM» και αρχικά επιβεβαίωσε και εκείνος με τη σειρά του την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά λέγοντας ότι «Πρέπει να πέσουν οι υπογραφές. Είναι ένας σημαντικός παίκτης, έμπειρος και σημαντική προσωπικότητα για την ομάδα. Στις μεταγραφές πάντα υπάρχουν εμπόδια, θέλω να πιστεύω ότι θα ξεπεραστούν».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τον δήμαρχο Πειραιά για ενδεχόμενη μεταγραφή στον Ολυμπιακό του Μπεργκ, του οποίου όπως ανέφερε «τα ποδοσφαιρικά του ψωμιά έχουν τελειώσει».

Σε εκείνο το σημείο ο Γιάννης Μώραλης απάντησε ότι «Θα δούμε, θα δούμε για τον Μπεργκ. Για τον Βαλμπουενά σας είπα ξεκάθαρα. Για τον Μπεργκ οι προβληματισμοί οι δικοί σας υπάρχουν και σε άλλους».

Βεβαίως, η συγκεκριμένη δήλωση από την πλευρά του Γιάννη Μώραλη διαψεύδει επί της ουσίας τις... "διαψεύσεις" του επίσημου Ολυμπιακού πως δεν υφίσταται θέμα Μπεργκ στον Ολυμπιακό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share