Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

Τεράστια αγωνία για την ζωή της Τατιάνας Στεφανίδου: Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια!

Τι συνέβη;

26 Μαΐου 2019 08:43
Τεράστια αγωνία για την ζωή της Τατιάνας Στεφανίδου: Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει αποδείξει πως μπροστά στο ρεπορτάζ δεν φοβάται να τα βάλει με όλους και με όλα!

Επομένως είναι λογικό σε ορισμένους να μην τους αρέσουν όλα όσα αποκαλύπτει ενώ και η ίδια δείχνει να μην τρομοκρατείται από όλα όσα συμβαίνουν!
Συγκεκριμένα τις τελευταίες μέρες η Τατιάνα Στεφανίδου δέχεται απειλητικά μηνύματα τόσο στα social media, όσο και στο κινητό της τηλέφωνο που έχουν βρει ορισμένοι, ωστόσο προς το παρόν δείχνει να μην δίνει και τόσο βάση, αφού και στο παρελθόν έχει πέσει θύμα τέτοιας επίθεσης!

undefined

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και την περίοδο που δολοφονήθηκε ο Ζακ Κωστόπουλος! Τώρα όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά! Από την περίοδο η Τατιάνα Στεφανίδου δέχεται επίθεση από Ρομά της Αθήνας, μετά το ρεπορτάζ που παρουσίασε στην εκπομπή της σχετικά με τον θάνατο ενός άνδρας από τα χέρια αστυνομικού στην Κηφισιά!

Μάλιστα κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πέρσι με αντίστοιχο ρεπορτάζ και το "φρούριο" την τσιγγάνων στο Μενίδι!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

"Χώρισα με τον Νίκο Ευαγγελάτο...": Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκαλύπτει!

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μια από τις παρουσιάστριες που δεν διστάζουν να μιλήσουν ανοικτά για την προσωπική τους ζωή!

Το ίδιο έκανε και στο πρόσφατο παρελθόν, όταν αναφερόμενη στις φήμες χωρισμού του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρθηκε στα σενάρια που ήθελαν την ίδια να χωρίζει με τον Νίκο Ευαγγελάτο! Μάλιστα αυτό δεν έχει γίνει μια και δύο φορές!

«Μιχάλη καλωσόρισες στο club. Εμένα με τον Ευαγγελάτο μας χωρίζουν εδώ και χρόνια. Κάθε Τρίτη και Τετάρτη μας ¨χτυπάνε¨ και μας χωρίζουν. Είναι σαν την κακοποίηση. Από ένα σημείο και μετά είναι σαν να το συνηθίζεις», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share