Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Λαμπερός γάμος για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Παντρεύεται την ηθοποιό σύντροφό του;

Βόμβα στην showbiz!

25 Μαΐου 2019 19:29
Λαμπερός γάμος για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Παντρεύεται την ηθοποιό σύντροφό του;

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εδώ και λίγα χρόνια έχει πάρει διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, Αθηνά Τσιλύρα!

Ωστόσο δεν άργησε να βρει την... νέα γυναίκα της ζωής του αφού εδώ και 4 περίπου χρόνια είναι ζευγάρι με την γνωστή ηθοποιό και πρωταγωνίστρια του "Πέτα την Φριτέζα", Νικολέττα Κοτσαηλίδου!

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και έτσι πήραν την απόφαση να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη, σύμφωνα με το ciao. Το ίδιο δημοσίευμα λέει ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος επέλεξε ένα όμορφο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που και οι δυο αγαπούν και πολύ συχνά επισκέπτονται ταβερνάκια είτε μόνοι τους είτε με φίλους τους.

Μάλιστα το δημοσιείευμα αυτό του περιοδικού (αρκετά πιο παλιό βέβαβαια) δεν αποκλείει το ενδεχόμενο γάμου τονίζοντας πως: «ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο γάμου με την Νικολέτα Κατσαηλίδου, αφού θέλει να είναι δίκαιος με τις γυναίκες της ζωής του».

Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο παρουσιαστής!

Σίγουρα δεν του το είχαμε, αφού μικροδείχνει!

Ο λόγος για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος για ακόμα μια χρονιά παρουσιάζει την πετυχημένη εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά", ενώ πραγματικά είναι λες και δεν περνάει χρόνος από πάνω του.

Ωστόσο έχετε αναρωτηθεί πόσο χρονών είναι ο παρουσιαστής;

Κι όμως, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι 63 ετών, αφού γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου το 1955!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share