Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Διαζύγιο βόμβα: Στα δικαστήρια το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι!

Έχει ξεσπάσει πόλεμος...

25 Μαΐου 2019 14:10
Διαζύγιο βόμβα: Στα δικαστήρια το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι!

Διαζύγιο κόλαση βγάζει πασίγνωστος Έλληνας, αφού η πρώην του, τον πάει δικαστικά για το σπίτι τους!

Ο πρώην σύζυγος του μοντέλου υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία, όταν διαπίστωσε πως το όνομά του δεν βρίσκεται στα έγγραφα ιδιοκτησίας του σπιτιού που έμεναν όσο ήταν παντρεμένοι.

Ο λόγος για τον φωτογράφο Σπύρο Πώρο και τη σύζυγό του Κάιλι Μπαξ, που μετά το διαζύγιο βρίσκονται στα Δικαστήρια για το σπίτι τους στο Cabridge! Ο Σπύρος Πώρος παρουσίασε στο Ανώτατο Δικαστήριο και στην Αστυνομία μια υπογεγραμμένη σύμβαση πώλησης και αγοράς για το αγρόκτημα αξίας 1,3 εκατομμύρια δολάρια που είχαν υπογράψει με τη σύζυγό του.

Επίσης, ο φωτογράφος παρουσίασε και τα έγγραφα που καταχωρίστηκαν λίγους μήνες πριν από τον χωρισμό τους όπου το όνομά του είχε αποκλειστεί από την κυριότητα! Η υπόθεση φυσικά, αναμένεται να έχει και συνέχεια...

Παύλος Χαϊκάλης - Μαρία Λύκου: Αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού και το τρίτο πρόσωπο!

Αποκάλυψη τώρα μόνο εδώ, στο Youweekly.gr! Όλη η αλήθεια για την ρήξη στο γάμο του Παύλου Χαϊκάλη και της Μαρίας Λύκου αλλά και για το... τρίτο πρόσωπο!

Στο Vanda's blog θα σας κάνω σήμερα αποκαλύψεις φωτιά για το τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα σε αυτό το τόσο αγαπημένο ζευγάρι! Οι πραγματικοί λόγοι που τους έκαναν να βάλουν τέλος σε 10 χρόνια κοινής πορείας!

Σα βόμβα έσκασε πριν από λίγη ώρα πως το... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share