Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βασίλης Καμίτσης: «Η γυναίκα μου με παράτησε και το έσκασε με το αφεντικό της»!

Η δήλωση σοκ του γνωστού ηθοποιού!

25 Μαΐου 2019 14:18
Βασίλης Καμίτσης: «Η γυναίκα μου με παράτησε και το έσκασε με το αφεντικό της»!

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια ήταν καλεσμένος ο Βασίλης Καμίτσης. Ο γνωστός ηθοποιός, που όλοι γνωρίσαμε τη δεκαετία του ’80, αποκάλυψε πως η γυναίκα του τον παράτησε κι έφυγε με το αφεντικό της.

Όπως εξομολογήθηκε ο Βασίλης Καμίτσης, παντρεύτηκε με την τότε σύντροφό του κι έκαναν ένα παιδάκι. Στη συνέχεια μετακόμισαν στη Γερμανία, η γυναίκα του βρήκε δουλειά στο μαγαζί ενός φιλικού ζευγαριού τους, ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα.
«Πέρασε ο καιρός, ήμουν εγώ εδώ με το μωρό. Μετά από κάνα τρίμηνο, η αφεντικίνα που είχε το μαγαζί, που ήταν φίλη μου με πήρε και μου είπε ότι η γυναίκα μου το έσκασε με τον άντρα της. Έμεινα κόκαλο. Μου είπε ότι τα φτιάξανε, την παράτησαν κι έφυγαν», είπε ο Βασίλης Καμίτσης.

Σύλβια Δεληκούρα: H άγνωστη τραγωδία που κανείς δεν είχε μάθει!

Το άγνωστο δράμα που έζησε αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός Σύλβια Δεληκούρα. Η αποκάλυψη λίγα χρόνια μετά.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open.
Η Σύλβια Δεληκούρα που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά», στο νέο θεατρικό μιούζικαλ των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής.

«Όταν γέννησα, που ήθελα να μείνω με το παιδί κι’ όλα αυτά, υπήρχαν άνθρωποι που με ρωτούσαν “Θέλεις να παίξεις στην τηλεόραση; Έχεις το παιδί”. Ρωτούσαν και απαντούσαν μόνοι τους», σημείωσε η ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share