Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Σία Κοσιώνη: Έριξε την... βόμβα με δεύτερη εγκυμοσύνη!

Μίλησε ανοικτά!

25 Μαΐου 2019 12:14
Σία Κοσιώνη: Έριξε την... βόμβα με δεύτερη εγκυμοσύνη!

Η Σία Κοσιώνη στο πρόσφατο παρελθόν παραχώρησε μια συνέντευξη για την εκπομπή Happy Day και, μεταξύ άλλων, απάντησε στα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι έγκυος για δεύτερη φορά.

"Τα περιοδικά, εδώ και δέκα χρόνια, με θέλουν να είμαι έγκυος. Έπρεπε να έχω γεννήσει είκοσι φορές...", σχολίασε γελώντας η anchorwoman του ΣΚΑΪ.

Σία Κοσιώνη: Έριξε την... βόμβα με δεύτερη εγκυμοσύνη!

Ακόμα, η ίδια αναφέρθηκε και στα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της, λέγοντας: "Ακόμα προσπαθώ να τα χάσω. Δεν με αγχώνει αυτό, αλλά θέλω να τα χάσω. Πήρα 15-16 κιλά, αλλά με μεγάλες θυσίες... Επειδή δεν ήθελα να σταματήσω τη δουλειά μου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά ούτε να βγω και στον κόσμο 800 κιλά, οπότε συγκρατήθηκα...".

Ραγίζει καρδιές η Σία Κοσιώνη!

Ραγίζει καρδιές η Σία Κοσιώνη με το μήνυμά της!

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, τις προηγούμενες ημέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία που πραγματικά μας συγκίνησε!

Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, πόσταρε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου κάθεται στο πλευρό της ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης!

"Όσο πληθαίνουν τα κεράκια μεγαλώνει και η λάμψη τους. Την αληθινή λάμψη όμως στη δίνουν οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου και σε γεμίζουν αγάπη. ΥΓ. Και σου κρατούν και το χέρι στη θέα τους", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας!

undefined

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share