Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ελένη Χατζίδου: Γυμναστική με τον σύντροφο της στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της! (Video)

Το ζευγάρι είναι αχώριστο!

23 Μαΐου 2019 22:15
Ελένη Χατζίδου: Γυμναστική με τον σύντροφο της στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της! (Video)

Η Ελένη Χατζίδου σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα αφού διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, αποφάσισε να κάνει γυμναστική και, μάλιστα, υπό την επίβλεψη του αγαπημένου της, Ετεοκλή Παύλου.

Η Ελένη, δημοσίευσε στα InstaStories της ένα βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια να κάνει ασκήσεις με λάστιχα και τον Ετεοκλή να τις δίνει τις κατάλληλες συμβουλές, ως γνώστη του είδους.

«Εγκυμοσύνη και γυμναστική πάνε μαζί… με τις απαραίτητες γνώσεις και πάντα με χαμόγελο», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στη λεζάντα.

Ελένη Χατζίδου: Η γλυκιά αποκάλυψη της τραγουδίστριας για το φύλο του μωρού που περιμένει!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, για την οποία πρώτοι σας αποκαλύψαμε ότι είναι έγκυος, έκανε την πιο όμορφη ανάρτηση για το φύλο του μωρού που περιμένει!

Η όμορφη Ελένη, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της πλέον έχει μάθει, προφανώς και το φύλο του μωρού της που περιμένει να έρθει στον κόσμο, όπως βέβαια και ο σύντροφός της Ετεοκλής Παύλου.

Εχτές το βράδυ, η Ελένη διάβαζε ένα βιβλίο για εγκυμονούσες και εκεί έγινε η αποκάλυψη!

Μεταξύ άλλων λοιπόν διάβασε ότι οι μέλλουσες μαμάδες που κυοφορούν κοριτσάκια ξεχνούν πιο πολύ από ό,τι εκείνες που περιμένουν αγόρια.Κύκλωσε μάλιστα το σημείο του βιβλίου εγκυμοσύνης όπου αναφέρεται αυτή η μελέτη η οποία υποστηρίζει:

«Για άγνωστους λόγους, οι γυναίκες που κυοφορούν κορίτσια, ξεχνούν κατά μέσο όρο περισσότερο από αυτές που κυοφορούν αγόρια…», προδίδωντας έτσι τι μωρό περιμένει!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share