Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χειρουργείο για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Τι συνέβη με τον παρουσιαστή;

23 Μαΐου 2019 08:42
Χειρουργείο για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Ανησυχία για την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη! Τι συμβαίνει με την υγεία του αγαπημένου δημοσιογράφου και παρουσιαστή που μας κρατάει συντροφιά κάθε πρωί μέσα από τη συχνότητα του Ant1;

Μια φωτογραφία τρόμαξε τους πάντες!

Ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του φωτογραφήθηκαν το καλοκαίρι για τις ανάγκες του διαφημιστικού της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» και μια φωτογραφία από τo backstage ανησύχησε τους πάντες που άρχισαν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον αγαπημένο δημοσιογράφο! Μάλιστα και κατά την διάρκεια της εκπομπής φέτος ο Γιώργος Παπαδάκης εμφανίζεται ιδιαίτερα αδυνατισμένος!

Στη φωτογραφία απεικονίζεται να είναι χλωμός, πράγμα που φαινόταν ακόμα και κάτω από το βαρύ μακιγιάζ που του είχαν κάνει, ταλαιπωρημένος και υπερβολικά αδύνατος!

Και πάμε τώρα στο θέμα μας…

Πριν αρκετά χρόνια ο Γιώργος Παπαδάκης είχε υποβληθεί σε «μπαλονάκι» γι’αυτό και όσοι τον ξέρουν ανησύχησαν!

Τι συμβαίνει λοιπόν; Τι τρέχει με την υγεία του;

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν απλά μια άτυχη στιγμή! Ο πολύ έντονος φωτισμός, η κούραση από το πολύωρο γύρισμα καθώς και η ηλικία του δημοσιογράφου τον έκαναν να απαθανατιστεί στη φωτογραφία με τέτοιο τρόπο που δεν τον κολάκευε καθόλου!

Όσο για τα κιλά που έχει χάσει; Ούτε αυτό είναι λόγος ανησυχίας, αφού ήταν κάτι που το ήθελε ο ίδιος!

Θύμα απάτης ο Γιώργος Παπαδάκης!

Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, Γιώργου Παπαδάκη, που έπεσε θύμα απάτης!Ο ίδιος, είδε τις τελευταίες μέρες το όνομά του να συνδέεται με φυλάκιση!

Όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, συγκεκριμένα σε πλατφόρμα διαφημίσεων, η φωτογραφία του Γιώργου Παπαδάκη με τη λεζάντα «Επιβεβαιώθηκε η φήμη: φυλάκιση».

Κλικάροντας στη φωτογραφία ο επισκέπτης μεταφέρεται σε ανάρτηση κάποιου που ισχυρίζεται ότι φιλοξενήθηκε πρόσφατα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Μάλιστα, τονίζει ότι παρουσίασε στον δημοσιογράφο ένα επενδυτικό πρόγραμμα με το οποίο μπορεί κάποιος να γίνει εκατομμυριούχος σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Το όλο γεγονός δεν συνέβη ποτέ και η κίνηση αυτή έκανε έξαλλο τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα κινηθεί νομικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share