Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ήβη Αδάμου: Έτοιμη για το νέο ξεκίνημα στην ζωή της η τραγουδίστρια!

Τι καινούριο έρχεται;

22 Μαΐου 2019 20:36
Ήβη Αδάμου: Έτοιμη για το νέο ξεκίνημα στην ζωή της η τραγουδίστρια!

Έτοιμη για το νέο ξεκίνημα στην ζωή της η τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου!

Η Ήβη Αδάμου είναι έτοιμη για το νέο ξεκίνημα στη ζωή της και η φωτογραφία που ανέβηκε στο instagram τα λέει όλα!

Η τραγουδίστρια είναι έτοιμη...

Συγκεκριμένα η φωτογραφία που ανέβασε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο instagram μαζί με την όμορφη τραγουδίστρια μας δείχνει το νέο της ξεκίνημα!

Η Ήβη Αδάμου θα ξεκινήσει από τις 24 Μαΐου στο νυχτερινό κέντρο Φαντασία, όπου θα εμφανίζεται στο σχήμα του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Πηγή: youweekly.gr

Μιχάλης Κουϊνέλης - Ήβη Αδάμου: Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι!

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ήβη Αδάμου μίλησαν με πολύ τρυφερά λόγια για την κόρη τους που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγους μήνες.

Το ζευγάρι, ζει όμορφες στιγμές μαζί της και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένο.

Οι δυο τραγουδιστές το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκαν στην εκπομπή «After Dark» στον ΣΚΑΙ και μίλησαν για τον καρπό του έρωτα τους.

«Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα. Η κόρη μας έχει το όνομα Ανατολή, το όνομα της πεθεράς μου, και είναι ακριβώς το όνομα της. Είναι τόσο φωτεινό παιδί!» είπε η Ήβη Αδάμου.

Στη συνέχεια, ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε την τραγουδίστρια πως είναι ο Μιχάλης Κουϊνέλης σαν πατέρας, και απάντησε: «Είναι 9 μήνες που είμαστε γονείς. Ακόμα έχουμε…

Πάντως, είναι πάρα πολύ καλός οικογενειάρχης και αυτό φαίνεται από την πρώτη μέρα. Όχι από την πρώτη μέρα που γέννησα αλλά που μάθαμε το γεγονός».

Από την άλλη, ο Μιχάλης Κουϊνέλης δήλωσε: «Έχουμε μπει σε μία πάρα πολύ όμορφη διαδικασία που είναι πιο ουσιαστικό και σημαντικό στην παρούσα φάση. Χαίρομαι που κατέληξε εδώ, όπως ξεκίνησε, και που έχει πάρει αυτή την τροπή».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share