Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

Ο γάμος ''βόμβα'' που θα συζητηθεί στη showbiz!

Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας!

22 Μαΐου 2019 12:11
Ο γάμος ''βόμβα'' που θα συζητηθεί στη showbiz!

Έναν λαμπερό γάμο έκπληξη είχαμε με αγαπημένο ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και να δηλώνει αιώνια αγάπη και πίστη.

Το φωτογραφικό υλικό του γάμου είναι εντυπωσιακό.
Η λαίδη Γκαμπριέλα Ουίνδσορ παντρεύτηκε τον πρώην της Πίπα Μίντλε­τον, Τόμας Κίνγκστον, στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Ουίνδσορ, όπου είχε γίνει επίσης ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

undefined

Το "παρών" στο γάμο έδωσαν, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος, όλη η οικογένεια Μίντλετον εκτός της Κέτι, αλλά και ο Πρίγκιπας Χάρι, χωρίς ωστόσο το πλευρό του να βρίσκεται η Μέγκαν, η οποία έμεινε στο σπίτι με τον μπέμπη τους.

undefined

undefined

Πηγή: youweekly.gr

Η ώρα η καλή! Πασίγνωστο ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Η ώρα η καλή! Πασίγνωστο ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γάμο θα έχουμε το καλοκαίρι από πασίγνωστο ζευγάρι! Έχουν κάνει ήδη τον πολιτικό γάμο και περιμένουν να γίνει και ο θρησκευτικός.

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει το καλοκαίρι το ζευγάρι και φίλοι αλλά και συγγενείς τους έκαναν αποκαλύψεις και έδωσαν λεπτομέρειες.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 οJustin Bieber και η Hailey Baldwin παντρευτήκαν ξαφνικά και σύμφωνα με το στενό τους περιβάλλον το καλοκαίρι θα γίνει ο επόμενος.

Γάμος

Σε εκδήλωση που βρέθηκε η Alaia, αδερφή της Hailey μίλησε στο Us Weekly, γι' αυτό το γάμο, λέγοντας:

«Θα δούμε. Ποιος ξέρει τι σχεδιάζουν οι δυο τους. Hmm, εντάξει, εντάξει». Και συνέχισε λέοντας: «Έχουν τα πάνω και τα κάτω τους αλλά εγώ θα βάλω ένα φόρεμα και θα εμφανιστώ όπου μου πουν».

Άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον δήλωσε στο People USA:

«Τελικά θα γίνει γάμος. Δεν έχουν στείλει πρόσκληση ακόμα, μιας και θα περιμένους ως τον Ιούλιο που ο Justin θα είναι σίγουρα καλύτερα μιας και ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος με το γάμο. Θέλει όλα να είναι φανταστικά, ειδικά για χάρη της Hailey».

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share