Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ρούλα Κορομηλά: Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα άγνωστη αδελφή της!

Τι λέτε; Μοιάζουνε;

22 Μαΐου 2019 09:07
Ρούλα Κορομηλά: Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα άγνωστη αδελφή της!

Στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουμε δει τον αδερφό της Ρούλας Κορομηλά, τον Θανάση.

Ο Θανάσης είναι ο μικρότερος αδερφός της παρουσιάστριας… Την αδερφή της όμως, Λένα δεν την είχαμε δει ποτέ τουλάχιστον στα μέσα.

Η Ρούλα δημοσίευσε στο παρελθόν φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «I love my sister!!! Πως την έπεισα μη με ρωτάτε…» και έτσι είδαμε πρώτη φορά την αδερφή της, που έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά!

"Ήμουν έγκυος αλλά δεν κράτησα το παιδί": Η αποκάλυψη στην Ρούλα Κορομηλά που μας ανατρίχιασε!"

Μια αποκάλυψη που σόκαρε έκαναν στη Ρούλα Κορομηλά, στην εκπομπή της πριν από κάποια χρόνια.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους καλεσμένους της, βρισκόταν και η Ελένη Καστάνη. Η ηθοποιός είχε μιλήσει για τα πάντα στην παρουσιάστρια. Μίλησε για τα επαγγελματικά της, αλλά και για πιο προσωπικά της θέματα προκαλώντας συγκίνηση με τα λόγια της.

Όπως αποκάλυψε, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να μείνει έγκυος γι’ αυτό και ζήτησε την βοήθεια της επιστήμης: «Κάποια στιγμή αποφάσισα να πάω να κάνω μια μέθοδο σύγχρονη, όπως είναι η εξωσωματική, η σπερματέγχυση. Τελικά έμεινα έγκυος επειδή χαλάρωσα, δηλαδή δεν το σκεφτόμουν ούτε εγώ ούτε ο σύζυγός μου και έκανα το παιδί που έχω τώρα, τον γιο μου». Σύμφωνα με την ίδια, πριν από αυτή την εγκυμοσύνη κατάφερε να μείνει έγκυος ξανά, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να το κρατήσει: «Δυσκολεύτηκα πολύ να κάνω παιδί. Είχα μία ατυχία, όταν έκανα το “Δις εξαμαρτείν”. Ήμουν εγκυμονούσα τότε, αλλά είχα μια ατυχία με αυτό το παιδί και δεν το κράτησα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share