Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βόμβα στην ελληνική showbiz: Χώρισε ο Παύλος Χαϊκάλης!

Όσα αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες!

22 Μαΐου 2019 09:09
Βόμβα στην ελληνική showbiz: Χώρισε ο Παύλος Χαϊκάλης!

Χώρισε μετά από 4 χρόνια γάμου ο Παύλος Χαϊκάλης!

Ο Παύλος Χαϊκάλης και η σύζυγός του Μαρία Λύκου, ύστερα από περίπου 10 χρόνια σχέσης και γάμου -παντρεύτηκαν το 2015-, έριξαν τίτλους τέλους στην κοινή τους ζωή. H απόφασή τους αυτή, όπως μαρτυρούν άνθρωποι του πολύ στενού τους περιβάλλοντος, πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη!

Ο Παύλος Χαϊκάλης αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τη διάλυση του του γάμου τους, αφού σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος στο περιβάλλον του, άφησε κενά και απόσταση που δεν μπόρεσαν να καλυφθούν. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που έφερε τη φθορά στον γάμο του ζευγαριού.

Αν και ζουν χωριστά εδώ και δέκα μήνες, κράτησαν επίσημα το διαζύγιο στα χέρια τους πριν από έναν μήνα περίπου. Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Happy Day, όπου προβλήθηκε το ρεπορτάζ:

Παύλος Χαϊκάλης: Ο θάνατος που τον τσάκισε!

Ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του και τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε.

Ο ηθοποιός έκανε μία κατάθεση ψυχής.

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Σαμοΐλη στο OPEN και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και τον θάνατο του πατέρα του.

Δείτε σε βίντεο όλα όσα είπε:

O Παύλος Χαϊκάλης καρφώνει τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Είχε βγει και είχε κάνει…»

Ο Παύλος Χαϊκάλης, μίλησε μεταξύ άλλων και στην κάμερα του Happy Day...

ενώ αναφέρθηκε στο σήριαλ του Open, αλλά και στο γεγονός, πως δεν έχουν ακόμα πληρωθεί!

Ο ηθοποιός, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Περιμένουμε να δούμε πότε θα πληρωθούμε, έχουν περάσει 5 μήνες! Υπάρχουν κάποιοι που δουλεύουν, αλλά και κάποιοι που δεν δουλεύουν... κάποιοι που ζουν από αυτήν τη δουλειά... Πως κάποιοι παίζουν με το ψωμί ανθρώπων; Ποιος δίνει το δικαίωμα να παίξεις με το ψωμί;"

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share