Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τζένη Μπότση: Δεν φαντάζεστε πώς ευχήθηκε στους εορτάζοντες!

Θα πεθάνετε στο γέλιο!

21 Μαΐου 2019 17:14
Τζένη Μπότση: Δεν φαντάζεστε πώς ευχήθηκε στους εορτάζοντες!

Η Τζένη Μπότση έστειλε τις ευχές της στους εορτάζοντας και αυτοτρολάρεται με την επική ατάκα, που έχει γράψει ιστορία, με τον Κωστάκη!

Όλα τα λεφτά η ανάρτησή της!

«Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα», είχε πει η Τζένη Μπότση στον Στράτο Τζώρτζογλου στη σειρά «Το σημάδι του έρωτα» και έγραψε ιστορία!

Η ηθοποιός χρησιμοποίησε αυτή την ατάκα σήμερα για να πει χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!

Δείτε την ανάρτησή της!

Αποκάλυψη "βόμβα" από πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! - «Για γυμνή φωτογράφιση μου πρότειναν 15 εκατομμύρια»

Την έσκασε την "βόμβα" της η ηθοποιός σε συνέντευξη της και μείναμε άφωνοι με την αποκάλυψη που έκανε ότι παλιότερα της είχαν προτείνει να κάνει γuμνή φωτογράφιση για 15 εκατομμύρια!

Μπορεί το ποσό να ήταν με πολλά ψηφία για εκείνη την εποχή, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε.

Ο λόγος για την Τζένη Μπότση, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο Tv Έθνος.

Είχα διαβάσει σε συνέντευξη σας σας είχε προταθεί και γυμνή φω­τογράφιση για 15 εκατομμύρια δραχ­μές. Μεγάλο ποσό για εκείνη την επο­χή και μάλιστα τότε που οι περισσότε­ρες πρωταγωνίστριες έκαναν τολμη­ρές φωτογραφήσεις. Γιατί δεν το κά­νατε;

Γιατί ήταν λίγα τα χρήματα (γέλια). Πλάκα κάνω. Εχει να κάνει και αυτό με τη διαχείρι­ση που ανέφερα νωρίτερα. Δεν μπορούσα να το κάνω.

Ήσασταν από τις πρώτες Ελληνίδες που μιλήσατε ανοιχτά γη τη σεξουαλική παρε­νόχληση που δεχθήκατε, σε μη περίοδο μάλι­στα που το θέμα δεν είχε «σηκωθεί» τό­σο στην επικαιρότη­τα .Πώς αποφασίσα­τε να το κάνετε;

Ουσιαστικά δεν έχω μι­λήσει και δεν θέλω να επανέρχομαι στο θέ­μα Γιατί μετά θα λέ­νε «γιατί δεν βγαίνεις και δεν λες ποιος εί­ναι;». Ξέρουν ποιος είναι. Ολοι ξέρουν ποιος είναι.

Συνάδελφοί σας σάς έχουν εξομολογηθεί παρόμοια περι­στατικά και, αν ναι, τι τις συμ­βουλεύετε;

Βεβαίως και μου έχουν αναφέρει. Ολο αυτό είναι ένα πολύ λεπτό ζή­τημα Και εμένα που μίλησα βγή­καν κάποιοι και με κατηγόρησαν.

Οταν έναν άνθρωπο που έχει υπο­στεί κάτι τέτοιο τον κατηγορείς με οποιονδήποτε τρόπο, είναι λάθος. Δεν εί­ναι εύκολο... Δεν έχει γίνει στο συγκε­κριμένο θέμα μια πρώτη εξομολόγηση. Να ανοίξει ένας ασκός που δεν ξέρω πού θα σταματήσει...

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share