Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

Όντως τώρα; Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Αυτό δεν το περιμέναμε!

21 Μαΐου 2019 16:25
Όντως τώρα; Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Παντρεύεται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, λίγο μετά τον πολιτικό γάμος και μας έδειξαν το προσκλητήριο.

Το ζευγάρι έχεις επίσης αποκτήσει ένα παιδάκι.

Η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο Γιάννης Παπαγεωργίου παντρεύονται αυτόν τον Ιούνιο στην Άνδρο. Εκτός από το γάμο, θα γίνει και η βάπτιση του γιου τους.

Χθες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε το εντυπωσιακό προσκλητήριο.

Μαρία Λουίζα Βούρου

Μαρία Λουίζα Βούρου

Μαρία Λουίζα Βούρου

Αυτό κι αν ήταν είδηση: Γάμος έκπληξη στην ελληνική showbiz!

Γάμος έκπληξη μόλις ανακοινώθηκε στην ελληνική showbiz και σας αποκαλύπτουμε ποιο αγαπημένο ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και η επί τέσσερα χρόνια σύντροφός του Εύη Δαρλοπούλου, βρίσκονται σε τροχιά γάμου, υποστηρίζει το περιβάλλον τους.

Η γνωριμία τους ήταν μοιραία… Ο Δημήτρης πρωτοείδε την μυστηριώδη Θεσσαλονικιά στο κατάστημα που εκείνη δούλευε, όταν τον εξυπηρέτησε ως πωλήτρια.

Η έλξη ήταν αμοιβαία και από εκεί την στιγμή είναι αχώριστοι. Εμείς να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο!

Εύη Δαρλοπούλου

Η ώρα η καλή! Πασίγνωστο ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γάμο θα έχουμε το καλοκαίρι από πασίγνωστο ζευγάρι! Έχουν κάνει ήδη τον πολιτικό γάμο και περιμένουν να γίνει και ο θρησκευτικός.

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει το καλοκαίρι το ζευγάρι και φίλοι αλλά και συγγενείς τους έκαναν αποκαλύψεις και έδωσαν λεπτομέρειες

Τον Σεπτέμβριο του 2018 οJustin Bieber και η Hailey Baldwin παντρευτήκαν ξαφνικά και σύμφωνα με το στενό τους περιβάλλον το καλοκαίρι θα γίνει ο επόμενος.

Γάμος

Σε εκδήλωση που βρέθηκε η Alaia, αδερφή της Hailey μίλησε στο Us Weekly, γι' αυτό το γάμο, λέγοντας:

«Θα δούμε. Ποιος ξέρει τι σχεδιάζουν οι δυο τους. Hmm, εντάξει, εντάξει». Και συνέχισε λέοντας: «Έχουν τα πάνω και τα κάτω τους αλλά εγώ θα βάλω ένα φόρεμα και θα εμφανιστώ όπου μου πουν».

Άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον δήλωσε στο People USA:

«Τελικά θα γίνει γάμος. Δεν έχουν στείλει πρόσκληση ακόμα, μιας και θα περιμένους ως τον Ιούλιο που ο Justin θα είναι σίγουρα καλύτερα μιας και ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος με το γάμο. Θέλει όλα να είναι φανταστικά, ειδικά για χάρη της Hailey».

Πηγή: youweekly.gr

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share