Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκυος η Κατερίνα Γερονικολού;

Η μεγάλη αποκάλυψη!

21 Μαΐου 2019 11:11
Έγκυος η Κατερίνα Γερονικολού;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος το πρωί της Δευτέρας, έκανε ένα αινιγματικό post στο Instagram.

Ο Ντάνος δημοσίευσε μια φωτογραφία του με την Κατερίνα Γερονικολού την οποία κρατάει αγκαλιά και έχει κάνει check in στην Καλαμπάκα που σημαίνει ότι βρίσκονται στα γυρίσματα του «Τατουάζ», το οποίο σιγά-σιγά φτάνει στο τέλος του

Μάλιστα έβαλε ένα δυνατό κουίζ στους followers του, αφού έγραψε: «Πόσα άτομα κρατάω;». Φυσικά, αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν ν’ απαντήσουν, αλλά προς το παρόν τη σωστή απάντηση την γνωρίζει μόνο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Κατερίνα Γερονικολού και οι συντελεστές της σειράς του Alpha!

Φυσικά, μετά από μία τέτοια ανάρτηση ήρθαν τα πάνω κάτω στο instagram καθώς ουσιαστικά επρόκειτο για μία... βόμβα του Γιώργου Αγγελόπουλου που δεν θα μπορούσε φυσικά να μην προκαλέσει πανικό στα social media μιας και πρόκειται για δύο πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες της νέας γενιάς. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι τόσο η ηθοποιός όσο και ο συμπρωταγωνιστής τους έρχονται συχνά στο προσκήνιο, ειδικά για λεπτομέρειες που αφορούν στην προσωπική τους ζωή. Κυρίως η Κατερίνα Γερονικολού που εδώ και αρκετό καιρό είναι σε σχέση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Σε τι αναφερόταν όμως το ποστ του Ντάνου;


Κουίζ : Πόσα άτομα κρατάω; (έγραψε ο Ντάνος κάτω από τη φωτογραφία)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Κατερίνα Γερονικολού από τα γυρίσματα της σειράς

Και για να σας προλάβουμε, το post του Ντάνου αναφέρεται στη σειρά και την τηλεοπτική «Όλγα» -η οποία είναι έγκυος, αλλά ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερα γι’ αυτό- και όχι στην πραγματική ζωή της συμπρωταγωνίστριάς του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης; Τα σημάδια που πρόδωσαν την εγκυμοσύνη της Γερονικολού!

Διάβασε περισσότερες ειδήσεις Gossip στο Athensmagazine.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share