Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Γιώργος Τράγκας: Οι οδηγίες για καλό σεξ που θα σε τρελάνουν!

Ποιος Ασκητής;

21 Μαΐου 2019 09:52
Γιώργος Τράγκας: Οι οδηγίες για καλό σεξ που θα σε τρελάνουν!

O παρουσιαστής Γιώργος Τράγκας που είναι γνωστός για το "ταμπεραμέντο" του (αν μπορεί να τον χαρακτηρίσει η λέξη ταμπεραμέντο δηλαδή), μας δίνει εδώ συμβουλές σεξουαλικής συμπεριφοράς.

Ξεκινάει διαβάζοντας μια έρευνα για την απιστία στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Και από το τρίτο λεπτό και μετά, αρχίζει το καλό, μιας και αναλύει αυτό που θέλουν οι γυναίκες:

ιώργος Τράγκας: Οι οδηγίες για καλό σεξ που θα σε τρελάνουν!

Μεταξύ άλλων θα ακούσετε τα παρακάτω:

"Αν βρωμάνε οι μασχάλες, ξέφυγε".

"Κάθε γυναίκα απολαμβάνει τα χάδια. Παίξε λίγο με τα αυτιά της αλλά μην παραμαλ.... με τα αυτιά γιατί θα σου πει, μόνο με τα αυτιά θα παίξεις;".

"Βάλε γλώσσα, γλώσσα γλωσσάρα στην πηγή".

"Μη ζητήσεις πολλές στάσεις αμέσως. Κωλοτούμπες, ανέβα στο ταβάνι".

"Άστη να τρέξει σαν ένα πόνι στο λιβάδι".

Ο Γ. Τράγκας καταλήγει με το εξής, διόλου σεξιστικό: "Αν κάνεις και τα 7 που πρέπει για να ικανοποιηθεί η γυναίκα και δεν ικανοποιηθεί, ε άστη να πα να γα...".

ιώργος Τράγκας: Οι οδηγίες για καλό σεξ που θα σε τρελάνουν!

Γιώργος Τράγκας: Αποκάλυψη βόμβα για τον δημοσιογράφο! - Γιατί κυκλοφορεί πάντα με όπλο;

Ποιος είναι ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος, ο οποίος κυκλοφορεί πάντα με όπλο πάνω του; Η απάντηση είναι ο Γιώργος Τράγκας!

Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος ο δημοσιογράφος με συνέντευξή του, καθώς από τότε που είχαν βάλει βόμβα στο αυτοκίνητό του τρέμει για την ζωή του και για αυτό τον λόγο κατάφερε να πάρει άδεια οπλοφορίας!

«Κάθε πρωί κουβαλάω μαζί μου ένα μάγκνουμ, νόμιμο. Κάθε πρωί εδώ και πολλά χρόνια ζω με ένα πιστόλι, το οποίο κουβαλάω μαζί μου στο αυτοκίνητό μου, στη βαλίτσα μου, παντού.

Είναι νόμιμο όπλο. Το κουβαλάω από την εποχή που μου έβαλαν βόμβα στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου μου, από τον Απρίλιο του 1999.

ιώργος Τράγκας: Οι οδηγίες για καλό σεξ που θα σε τρελάνουν!

Πρόσφατα έλαβα ένα χαρτί που λέει ότι για την βόμβα εκδόθηκαν δύο εντάλματα συλλήψεων.

Συνελήφθησαν δύο άτομα, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Λαύρας, αλλά το ένα έφυγε τη νύχτα με άνωθεν εντολή, με τηλεφώνημα κυβερνητικό και απελάθηκε στο εξωτερικό», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τράγκας!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share