Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Οι ξεχωριστές διακοπές, τα ποτά και τα ξενύχτια: Το δημοσίευμα σκάνδαλο για χωρισμό Καραμανλή - Παζαΐτη!

Χωρισμός μετά από 20 χρόνια γάμου;

21 Μαΐου 2019 09:36
Οι ξεχωριστές διακοπές, τα ποτά και τα ξενύχτια: Το δημοσίευμα σκάνδαλο για χωρισμό Καραμανλή - Παζαΐτη!

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον Κώστα Καραμανλή και τη Νατάσα Παζαΐτη να έχουν χωρίσει.Τι πραγματικά συμβαίνει με τον γάμο τους;

Μάλιστα, να σας υπενθυμίσουμε ότι ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Μακελειό" κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σίγουρα δημιουργεί πολλά ερωτηματικά...

Τι ποτά ανακάλυψε, τι ξενύχτια, τι τσακωμούς!

Οι ξεχωριστές διακοπές, τα ποτά και τα ξενύχτια: Το δημοσίευμα σκάνδαλο για χωρισμό Καραμανλή - Παζαΐτη!

Στην πραγματικότητα όλα αυτά για ποτά και τσακωμούς δεν ισχύουν, ωστόσο έγινε κάτι που μας παραξένεψε. Μιλάμε φυσικά για τις ξεχωριστές διακοπές του ζευγαριού. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραμανλής, βρέθηκε στο Λεωνίδιο για να περάσει τις Πασχαλινές του διακοπές.

Ο φωτογραφικός φακός, τον "τσάκωσε" να απολαμβάνει τον καφέ του σε κεντρικό παραδοσιακό καφενείο της αρκαδικής κωμόπολης, παρέα με τον πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον Δημήτρη Ευσταθίου, τον δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπο Λυσίκατο, τον αντιδήμαρχο Κώστα Διαμαντή και τον δημοτικό σύμβουλο Ηλία Μάνο. Αυτό που μας παραξένεψε, είναι το γεγονός ότι δεν ήταν πουθενά η γυναίκα του. Βέβαια, αυτό μπορεί και να μη σημαίνει τίποτα, αφού ο πρώην πρωθυπουργός έκανε τη βόλτα του με ανδροπαρέα!

Κώστας Καραμανλής - Νατάσα Παζαΐτη: Αυτό είναι το μαγευτικό εξοχικό τους στην Ραφήνα!

«Ποια είσαι εσύ; Πώς σε λένε;»: Οταν ο Κώστας Καραμανλής ζητούσε να μάθει το όνομα της γλυκιάς φοιτήτριας της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, που βρέθηκε να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο νέο πολιτικό του γραφείο στη Θεσσαλονίκη, το 1988, δεν περνούσε καν από το μυαλό του πού θα οδηγούσε αυτή η γνωριμία… «Νατάσα» απάντησε δειλά η ψιλόλιγνη κοπέλα με τα ξανθά μαλλιά.

Μερικούς μήνες μετά, Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη, έχουν κάνει δύο παιδιά, δίδυμα μάλιστα (Τον Αλέξανδρο και την Αλίκη) και έχουν στεγάσει την γλυκιά αυτή οικογένεια στο εξοχικό τους στην Ραφήνα!

Το Athensmagazine.gr τρύπωσε στο φρούριο και σας εξασφάλισε φωτογραφία:

Σπίτι Καραμανλή Ραφήνα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share