Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Eλεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά πως γνωρίστηκε με τον Θοδωρή Μαροσούλη!

Δεν θα το περιμένετε...

20 Μαΐου 2019 16:53
Eλεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά πως γνωρίστηκε με τον Θοδωρή Μαροσούλη!

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε μέσω του instagram πως γνώρισε τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη!

Το ζευγάρι έχει επέτειο γνωριμίας!
Πριν από δυο χρόνια η Ελεονώρα Μελέτη γνώρισε τον Θοδωρή Μαροσούλη και πλέον είναι παντρεμένη, έχοντας και την μικρούλα Αλεξάνδρα.

Με αφορμή την επέτειό τους η Ελεονώρα μας έκανε γνωστό πώς γνωρίστηκαν, ποστάροντας την παρακάτω φωτογραφία και γράφοντας: «Τίτλος φωτογραφίας : 2 χρόνια μετά ... Υπόθεση: 20/5/17: από εκείνα τα βράδια που ΚΛΑΣΣΙΚΑ βαριόμουν να βγω. Από εκείνα τα βραδιά που ΚΛΑΣΣΙΚΑ προτιμούσα να αράξω σπίτι μου με ναργιλέ και ταινία. Από εκείνα τα βράδια που ΚΛΑΣΣΙΚΑ έλεγα « που να τρέχουμε τώρα», αλλά και από εκείνα τα σπάνια βραδιά που ντρεπόμουν να ακυρώσω την έξοδο ΞΑΝΑ... έτσι λοιπόν και βγήκα. Ένα τέτοιο αντίστοιχο ΚΛΑΣΣΙΚΟ βράδυ και για τον @psycho_25 ... και μάντεψε τι..; Δυο εκ φύσεως «αντικοινωνικοί» βρέθηκαν σε ένα χώρο γεμάτο κάπνα, δυνατή μουσική και κόσμο... πολύ κόσμο... και απλά ο ένας ένιωσε πως βασανίζεται όπως και ο άλλος... και κάπως έτσι αρχίσανε να μιλάνε... στη φωτογραφία βλέπετε τη κατάληξη! Συμπέρασμα: να βγει κανείς ή να μη βγει!».

undefined

Δημόσια έκκληση για βοήθεια από την Ελεονώρα Μελέτη!

Δημόσια έκκληση για βοήθεια από την Ελεονώρα Μελέτη!

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσω δημοσίευσή της στο instagram κάνει δημόσια έκκληση για βοήθεια!

Η παρουσιάστρια χρειάζεται βοήθεια!

Συγκεκριμένα έχει ποστάρει μία αγγελία για έναν σκύλο που έχει χαθεί: «Χάθηκε ο Ράμπο στο Πολύδροσο Χαλανδρίου. Είναι 11 ετών - δεν ακούει και δεν βλέπει καλά. Έχει καταχωρημένο microchip! Αν τον δείτε παρακαλώ να επικοινωνήσετε». Πρόσφατα μάλιστα η Μελέτη είχε και ένα δημόσιο ξέσπασμα!

Δείτε την ανάρτηση

Δημόσια έκκληση για βοήθεια από την Ελεονώρα Μελέτη!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share