Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός με την Σία Κοσιώνη στο κανάλι: Η φωτογραφία που προκάλεσε... κόλαση!

Πώς... πήγε στο γραφείο;

20 Μαΐου 2019 15:37
Χαμός με την Σία Κοσιώνη στο κανάλι: Η φωτογραφία που προκάλεσε... κόλαση!

Κόλαση προκάλεσε η Σία Κοσιώνη στο κανάλι με μια φωτογραφία που μας έκανε όλους να λιώσουμε!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, βρέθηκε την Κυριακή στον ΣΚΑΙ μαζί με τον άνδρα της ζωής της, τον γιο της.

«Παντού μαζί» & «Κυριακή στη δουλειά», ήταν μόνο μερικά από τα hashtag που συνόδευσε την υπέροχη φωτογραφία με τον γιο της, που δημοσίευσε η όμορφη δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια φαίνεται να φορά αθλητικά παπούτσια, τζιν παντελόνι, λευκό t-shirt και τζιν πουκάμισο, ρούχα που ταιριάζουν απόλυτα σε μια σπορ μαμά που πήγε την Κυριακή βόλτα και έπειτα στο γραφείο για δουλειά.

Ραγίζει καρδιές η Σία Κοσιώνη!

Ραγίζει καρδιές η Σία Κοσιώνη με το μήνυμά της!

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, τις προηγούμενες ημέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία που πραγματικά μας συγκίνησε!

Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, πόσταρε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου κάθεται στο πλευρό της ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης!

"Όσο πληθαίνουν τα κεράκια μεγαλώνει και η λάμψη τους. Την αληθινή λάμψη όμως στη δίνουν οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου και σε γεμίζουν αγάπη. ΥΓ. Και σου κρατούν και το χέρι στη θέα τους", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας!

Τραγική εξέλιξη για την Σία Κοσιώνη!

Πρεμιέρα είχε την Τετάρτη η εκπομπή της Σίας Κοσιώνη «Αντίστροφη μέτρηση» και του Βασίλη Χιώτη στον ΣΚΑΪ. Το νέο πολιτικό τοκ σόου του καναλιού του Φαλήρου, κυριολεκτικά «πάτωσε» στην τηλεθέαση. Η «πολιτική» του ΣΚΑΪ ενόψει των εκλογών του γυρίζει μπούμερανγκ καθώς το κοινό, απορρίπτει την ρητορική του σταθμού.

Δεν είναι τυχαίο ότι όποια πολιτική εκπομπή έχει βγάλει το κανάλι, πάει «άκλαυτη» και ο κόσμος γυρνά την πλάτη του, δείχνοντας πραγματικά ποια είναι η αληθινή δημοσκόπηση του κοινού.

Η «Αντίστροφη μέτρηση» έγραψε 6,6% στο νεανικό κοινό κάτι που έχει προβληματίσει και έχει βάλει σε σκέψεις του ιθύνοντες του ΣΚΑΪ.

Δημοσιογραφία είναι να παρουσιάζεις τα γεγονότα αντικειμενικά και καθαρά και όχι να προσπαθείς να διαμορφώσεις το κλίμα και την γνώμη του τηλεθεατή. Το έκαναν και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί την εποχή των μνημονίων και το πλήρωσαν ακριβά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share