Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

"Θα χωρίσω με τον πατέρα τους...": Η αντίδραση των παιδιών της Τατιάνας Στεφανίδου για την χωρισμό της με τον Νίκο Ευαγγελάτο!

Μίλησε ανοικτά!

20 Μαΐου 2019 07:38

Tον απόλυτο εφιάλτη ζούσαν οι δύο αδελφές από το Δήλεσι που έφυγαν από το σπίτι τους την Δευτέρα 12 Μαρτίου του 2018!

Οι δύο αδελφές δέχονταν σχεδόν καθημερινά λεκτική βία -με αισχρούς χαρακτηρισμούς- αλλά και σωματική και από τους δύο γονείς τους. Προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν με μαχαίρι, αλυσοπρίονο και χάπια, σύμφωνα με πληροφορίες!

Η μητέρα των κοριτσιών βρέθηκε καλεσμένη στο παρελθόν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια την ρώτησε: "Σου είχαν πει τα παιδιά: "Μαμά, πάμε να φύγουμε";" κι εκείνη της απάντησε: "Ναι, μου το είχαν πει επειδή τσακωνόμασταν..."

Τότε, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και είπε: "Δεν είναι επειδή τσακωνόμαστε. Κι εγώ τσακώνομαι με τον άντρα μου και τα παιδιά μου, όταν τσακώνομαι, μου λένε: "Μη τσακώνεσαι, δεν θέλουμε να ακούμε τσακωμούς", όχι να φύγουν. Αν ακούσουν τα δικά μου τα παιδιά ότι θα χωρίσω από τον πατέρα τους, θα τρελαθούν...".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο Athensmagazine.gr:

Απαράδεκτη και αγενής η Τατιάνα Στεφανίδου!

Αγενή χαρακτήρισε την Τατιάνα Στεφανίδου, ένας καλεσμένος της..

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο του "Μαζί σου" της Πέμπτης (09/05), μίλησε στην εκπομπή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο δικηγόρος του 52χρονου, ο οποίος ομολόγησε πώς σκότωσε την κόρη του.

Ο δικηγόρος λοιπόν, έγινε λίγο έξαλλος, όταν η παρουσιάστρια δεν τον άφηνε να μιλήσει. Τότε της είπε: "Κυρία Στεφανίδου, ακούστε λίγο, είμαι σε δυσχερή θέση, διότι είμαι μακριά. Τουλάχιστον από ευγένεια αφήστε με, επιτρέψτε μου να μιλήσω. Για όνομα του Θεού". Με τη σειρά της η παρουσιάστρια, σταμάτησε να μιλάει! Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share