Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγίζει καρδιές η Σία Κοσιώνη!

Το μήνυμα που μας "πέθανε"!

19 Μαΐου 2019 15:37
Ραγίζει καρδιές η Σία Κοσιώνη!

Ραγίζει καρδιές η Σία Κοσιώνη με το μήνυμά της!

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, τις προηγούμενες ημέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία που πραγματικά μας συγκίνησε!

Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, πόσταρε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου κάθεται στο πλευρό της ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης!

"Όσο πληθαίνουν τα κεράκια μεγαλώνει και η λάμψη τους. Την αληθινή λάμψη όμως στη δίνουν οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου και σε γεμίζουν αγάπη. ΥΓ. Και σου κρατούν και το χέρι στη θέα τους", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας!

Τραγική εξέλιξη για την Σία Κοσιώνη!

Πρεμιέρα είχε την Τετάρτη η εκπομπή της Σίας Κοσιώνη «Αντίστροφη μέτρηση» και του Βασίλη Χιώτη στον ΣΚΑΪ. Το νέο πολιτικό τοκ σόου του καναλιού του Φαλήρου, κυριολεκτικά «πάτωσε» στην τηλεθέαση. Η «πολιτική» του ΣΚΑΪ ενόψει των εκλογών του γυρίζει μπούμερανγκ καθώς το κοινό, απορρίπτει την ρητορική του σταθμού.

Δεν είναι τυχαίο ότι όποια πολιτική εκπομπή έχει βγάλει το κανάλι, πάει «άκλαυτη» και ο κόσμος γυρνά την πλάτη του, δείχνοντας πραγματικά ποια είναι η αληθινή δημοσκόπηση του κοινού.

Η «Αντίστροφη μέτρηση» έγραψε 6,6% στο νεανικό κοινό κάτι που έχει προβληματίσει και έχει βάλει σε σκέψεις του ιθύνοντες του ΣΚΑΪ.

Δημοσιογραφία είναι να παρουσιάζεις τα γεγονότα αντικειμενικά και καθαρά και όχι να προσπαθείς να διαμορφώσεις το κλίμα και την γνώμη του τηλεθεατή. Το έκαναν και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί την εποχή των μνημονίων και το πλήρωσαν ακριβά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share