Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στο νοσοκομείο διάσημη τραγουδίστρια!

Έχασε την όρασή της!

19 Μαΐου 2019 15:16
Στο νοσοκομείο διάσημη τραγουδίστρια!

Γνωστή τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς έχασε την όρασή της!

Τι συνέβη και για ποια πρόκειται;

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Mel B, καθώς έχασε την όρασή της στο δεξί μάτι, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ακύρωση της περιοδείας των Spice Girls.

Η 43χρονη τραγουδίστρια σύμφωνα με την Dailymail έφθασε στο νοσοκομείο του Λονδίνου Moorfields Eye Hospital και είπε στο νοσηλευτικό προσωπικό ότι τυφλώθηκε εντελώς και ότι δεν μπορούσε να δει τίποτα.,

Η Mel έχει χάσει την όρασή της από το αριστερό μάτι λόγω μιας επέμβασης λέιζερ που είχε κάνει πριν από 20 χρόνια και απέτυχε.

Θρήνος για γνωστή τραγουδίστρια - Πέθανε στα 24 της η αγαπημένη της ανιψιά!

Στα 24 της έφυγε από τη ζωή η ανιψιά της Τόνι Μπράξτον, καθώς φέρεται να είχε πρόβλημα στην καρδιά. Η Λόρεν, γνωστή ως Λόλο σε φίλους και συγγενείς, βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στο Μέριλαντ.


Ο πατέρας της είναι ο αδερφός του πατέρα της διάσημης τραγουδίστριας, Μάικλ Κόνραντ Μπράξτον Τζούνιορ. Ο ίδιος είπε στο ΤΜΖ ότι η κόρη του πέθανε από πρόβλημα στην καρδιά αλλά ακόμη δεν έχει δημοσιοποιηθεί ποιο ήταν το ακριβές πρόβλημα. Η Τόνι έδινε συναυλία στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο και αναμένεται να επιστρέψει.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν η Λόλο ζούσε μόνη της ή με τον πατέρα της. Οι Πρώτες βοήθειες εκλήθησαν στο σπίτι γύρω στο μεσημέρι και οι νοσηλευτές απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό της. Ο πατέρας της είναι τραγουδιστής και συνθέτης ενώ εμφανίζεται και στο reality show της οικογένειας "Braxton Family Values".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share