Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν το περιμέναμε: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz!

Αγαπημένος ηθοποιός τα διέλυσα όλα λόγω απιστίας!

19 Μαΐου 2019 11:14
Δεν το περιμέναμε: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz!

Αγαπημένος ηθοποιός τα διέλυσα όλα λόγω απιστίας! Έσκασε χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz!

Ο λόγος για...

Ο Πάνος Νάτσης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» και η όμορφη χορεύτρια Χριστιάνα Κοσιάρη, μόλις χώρισαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μαντάγαρη στη Realnews, οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Σε όλη τη διάρκεια της σχέσης του κράτησαν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τα φλας στις δημόσιες εξόδους τους. Η είδηση για τον χωρισμό του άλλοτε ευτυχισμένου ζευγαριού συνοδεύτηκε από τη φήμη ότι αιτία δεν είναι η ασυμφωνία χαρακτήρων, αλλά η διατάραξη της ισορροπίας της σχέσης τους εξαιτίας της ύπαρξης τρίτου προσώπου. Σε κάθε περίπτωση και ο Πάνος Νάτσης και η Χριστιάνα Κοσιάρη κρατούν σιγήν ιχθύος όσον αφορά στους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, παραμένοντας φειδωλοί στις πληροφορίες ακόμη και στα πρόσωπα του στενού κύκλου τους.

Χωρισμός βόμβα στην showbiz! Ποιο διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του;

Χωρισμός βόμβα στην showbiz! Ποιο διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του; Πραγματικά δεν περιμέναμε να χωρίσουν μετά από τις δηλώσεις αγάπης και των δύο!

Τίτλοι τέλους για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του πρώτου κύκλου του Power of Love. Ο λόγος για την Αθηνά Χρυσαντίδου και τον Δώρο Παναγίδη που αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Την ανακοίνωση έκανε η Αθηνά Χρυσαντίδου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Αγαπημένοι μου, δυστυχώς ή ευτυχώς στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα σχεδιάζουμε. Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίσατε και με αγαπήσατε μέσα από το ριάλιτι αγάπης. Επειδή με χαρακτηρίζει η στάση μου και η ειλικρίνειά μου απέναντι σε όλους εσάς που με στηρίζετε, οφείλω να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη σχέση μου με τον Δώρο. Υπήρξε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, όμως αποφάσισα να απουσιάζει από το μέλλον μου. Τον ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και την κατανόηση σας έτσι ώστε να βάλω κάποια πράγματα ξανά σε τάξη στη ζωή σου» ήταν το μήνυμα με το οποίο ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Δώρο η Αθηνά.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share