Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Χάρης Ρώμας: Ένα βήμα πριν το έμφραγμα, οι πόνοι στο στήθος και η αποκάλυψη!

Συγκλονίζει!

19 Μαΐου 2019 10:22
Χάρης Ρώμας: Ένα βήμα πριν το έμφραγμα, οι πόνοι στο στήθος και η αποκάλυψη!

Μια απίστευτη αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για το έμφραγμα και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε!

Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος ηθοποιός, πριν λίγα χρόνια είχε κάνει μια αποκάλυψη για την υγεία του και πραγματικά μας άφησε άφωνους!

Χάρης Ρώμας υγεία

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι είχε πόνους στο στήθος και φοβήθηκε μήπως πάθει έμφραγμα.

"Με πόνεσε το στήθος πολύ έντονα, τόσο που φοβήθηκα μήπως πάθω έμφραγμα γιατί είμαι και στην ηλικία που θα μπορούσα να πάθω εύκολα και τους είπα ότι ανησυχώ.. επειδή είμαι καπνιστής και δεν είναι καλό και μάλιστα βαρύς καπνιστής... υπήρχε άμεση εξυπηρέτηση σε έναν ξένο".

Χάρης Ρώμας: Το απίστευτο ξέσπασμα και το δημόσιο άδειασμα σε πασίγνωστο ηθοποιό!

Ξέσπασε ο Χάρης Ρώμας, στον αέρα του Πρωινού με την Φαίη Σκορδά όπου ήταν καλεσμένος! Ο ίδιος, προέβη και σε δημόσιο άδειασμα στον Γιάννη Μπέζο!

Με αφορμή την επιστροφή του Καφέ της Χαράς, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει η Ελένη Ράντου για το ενδεχόμενο επαναφοράς του «Κωνσταντίνου και Ελένης» με νέα επεισόδια!

Η Ελένη, τόνισε πως είναι ένας ρόλος που δεν θα μπορούσε να τον κάνει σήμερα, και ο Χάρης Ρώμας ξέσπασε ελαφρώς, ενώ δεν άφησε.... αστόλιστο και τον Γιάννη Μπέζο!

Φαίη Σκορδά

«Δεν ακούω την Ελένη! Δεν ακούω πια την Ελένη σε τίποτα! Την αγαπώ πάρα πολύ αλλά δεν την ακούω.

Είμαστε επαγγελματίες σεναριογράφοι και δεν θα κάναμε το λάθος να παρουσιάσουμε τους ανθρώπους 20 χρόνια μετά χωρίς να έχουν υποστεί αλλαγές, όχι μόνο στην εικόνα αλλά και στον τρόπο που εκφέρουν τον λόγο τους.

Ένας καλλιτέχνης που ξέρει να κάνει τη δουλειά του, αυτή την πρόκληση αντιμετωπίζει και με αυτόν τον τρόπο βγαίνει να κάνει ένα σίκουελ. Η Ελένη δεν είναι σεναριογράφος και δεν ξέρει να το κάνει. Επίσης. άκουσα και τον Γιάννη Μπέζο να λέει «εγώ δεν θέλω, μου θυμίζει…» κλπ.

Πολύ καλά κάνει και δεν θέλει, εμείς κάνουμε το Καφέ με πολύ μεγάλη χαρά και το θεωρώ καινούριο προϊόν που πατάει σε πολύ καλά θεμέλια. Αυτό γίνεται παγκόσμια.» είπε ο ίδιος!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share