Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θλίψη: Πέθανε γνωστό μοντέλο! Δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα τα αίτια!

Την βρήκαν σε άσχημη κατάσταση!

17 Μαΐου 2019 18:56
Θλίψη: Πέθανε γνωστό μοντέλο! Δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα τα αίτια!

Έφυγε από την ζωή γνωστό μοντέλο, λίγο μετά την κλήση της στην Αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια.

Κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από την ειδοποίηση των Αρχών για ασθενοφόρο.

Οι Αρχές βρήκαν την Άσλεϊ Μασάρο σε κακή κατάσταση στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, ενώ άφησε την τελευταία της πνοή λίγο μετά την μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Η 39χρονη ήταν γνωστή από την παρουσία της στο WWE και είχε κατακτήσει τον τίτλο το 2005. Μερικά χρόνια αργότερα, έκανε καυτή φωτογράφιση στο Playboy και ακολούθησε καριέρα μοντέλου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου της.

Jeremy Meeks: Το σ@ξι μοντέλο επιμένει ότι είναι ερωτευμένος με διεθνή κληρονόμο!

Το σέξι μοντέλο Jeremy Meeks επιμένει ότι είναι ερωτευμένος με διεθνή κληρονόμο! Ποια είναι όμως η τυχερή κληρονόμος;

Ο Jeremy Meeks επιμένει ότι είναι «πολύ ερωτευμένος» με τον κληρονόμο «fiancée» Chloe Green - και μοιράζεται μια εικόνα για να το αποδείξει - αφού έφτασε στο μοντέλο Andreea Sasu στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών!

Καθησυχάζοντας τους οπαδούς ότι ακόμα χρονολογείται η Chloe, ο Jeremy μοιράστηκε ένα ζεστό selfie του ζεύγους όπως έγραψε: «Είμαστε ακόμα πολύ ερωτευμένος lol».

Η θέση του ήρθε λίγες μόνο ώρες αφότου αναγκάστηκε να βγει από το μοντέλο και το αστέρι της Instagram Andreea Sasu, 29 ετών, στο κόκκινο χαλί κατά την έναρξη του 72ου ετήσιου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Το "Hot Felon", όπως συχνά αποκαλείται, έθεσε μια καταιγίδα στο The Dead Do not Die πρεμιέρα με την εκπληκτική μελαχρινή που συνδέει το χέρι του.

Ο Τζέρεμι, ο οποίος φαινόταν να ταιριάζει με την Αντρέα, επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι δήλωσης με ένα προσαρμοσμένο σακάκι που περιείχε καρφιά πάνω του και ένα γλυπτό στον δεξιό ώμο του.

Συνδύασε το είδος των ενδυμάτων με μια συλλογή από διαμαντένια περιδέραια, ένα μαύρο πουκάμισο και τα χρωματιστά παντελόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share