Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σύλβια Δεληκούρα: H άγνωστη τραγωδία που κανείς δεν είχε μάθει!

Τι αποκάλυψε για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της!

17 Μαΐου 2019 16:12
Σύλβια Δεληκούρα: H άγνωστη τραγωδία που κανείς δεν είχε μάθει!

Το άγνωστο δράμα που έζησε αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός Σύλβια Δεληκούρα. Η αποκάλυψη λίγα χρόνια μετά.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open.
Η Σύλβια Δεληκούρα που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά», στο νέο θεατρικό μιούζικαλ των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής.

«Όταν γέννησα, που ήθελα να μείνω με το παιδί κι’ όλα αυτά, υπήρχαν άνθρωποι που με ρωτούσαν “Θέλεις να παίξεις στην τηλεόραση; Έχεις το παιδί”. Ρωτούσαν και απαντούσαν μόνοι τους», σημείωσε η ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δύσκολες ώρες για γνωστό ηθοποιό - Το σπάνιο πρόβλημα της υγείας του!

Δύσκολες ώρες για ηθοποιό που όλες οι γυναίκες θαυμάζουν, ενώ ο ρόλος του στο «Μπρούσκο» εκτόξευσε τις τηλεοπτικές του μετοχές.

Ο λόγος για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη ο οποιός αντιμετώπισε στο παρελθόν αρκετές δυσκολίες!

«Έγινα ηθοποιός από ανάγκη. Η δουλειά μου είναι η ψυχοθεραπεία μου. Τα χρήματα δεν είναι για μένα αυτοσκοπός. Δεν ισορροπώ έτσι. Δεν μπορώ να είμαι ολοκληρωμένος στον βαθμό που ορίζω, όταν σέρνομαι πίσω από την ύλη αποκλειστικά», είχε δηλώσει 35χρονος πλέον ηθοποιός που απολαμβάνουμε στην Επιστροφή!


Ο Θεοχάρης συνηθίζει να δημοσιεύει sexy φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όταν ερωτήθηκε γιατί το κάνει εκείνος απάντησε: «Προβάλλω την ψυχολογία μου μέσα από τη δου­λειά μου, όπως κι αν είμαι».

Ο ίδιος έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του με τον ίδιο να αποκαλύπτει τι του είχε πει η ίδια όταν έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό.

«Είχα βρει ένα πρόγραμμα ανταλλαγής σπουδαστών που έδινε την ευκαιρία σε μαθητές να φοιτήσουν σε σχολείο του εξωτερικού. Πήγα λοιπόν για μία χρονιά, όταν τέλειωσα το γυμνάσιο και κάνοντας την οικογένεια που με φιλοξενούσε εκεί να με αγαπή­σει, έμεινα σε όλο το λύκειο. Για να καταλάβεις το απολυτήριο μου το έχω πάρει από σχολείο στη Μινεσότα. Με έπαιρνε τηλέφωνο η μάνα μου κλαίγοντας, αλλά εγώ ήθελα να ζήσω το όνειρο μου. Η μητέρα μου από τότε μου έλεγε: "Ένα πράγμα θα σου ευχηθώ. Να μην κάνεις παιδί και σου μοιάσει"».

Το πρόβλημα υγείας του


Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης πριν λίγα χρόνια έχασε τα μαλλιά του με τον ίδιο να μιλά γι’ αυτήν την περιπέτεια που βίωσε, αφού η γυροειδής αλωπεκία τον «χτύπησε» δυο φορές, κάτι βέβαια που συμβαίνει στο 1-2% του πληθυσμού.

«Μπορεί και να ξανασυμβεί. Δεν ξέρω. Δεν φοβάμαι. Τώρα που το πέρασα, μου φαίνεται αστείο. Το είδα. Έζησα την εμπειρία. Η πρώτη φορά ήταν πανικός! Ήμουν πιτσιρίκι, δεκαπέντε ετών. Πήγαινα σχολείο. Την πρώτη εβδομάδα ήταν σοκ!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share