Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη! Η κόρη τους μεγάλωσε κι είναι μια κούκλα!

Σε ποιον μοιάζει;

17 Μαΐου 2019 15:05
Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη! Η κόρη τους μεγάλωσε κι είναι μια κούκλα!

Σε πρόσφατη ανάρτησή μας είδαμε πριν λίγες μέρες πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο γιος της Νατάσας Παζαΐτη και του Κώστα Καραμανλή και σήμερα είπαμε να σας δείξουμε και την κόρη της!

Το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος είναι γνωστό πως έχουν δίδυμα παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη! Πριν λίγα χρόνια η Νατάσα Παζαΐτη έκανε μια σπάνια εμφάνιση με τα παιδιά της σε πάρτι και αυτή είναι η πιο πρόσφατη φωτογραφία της κόρη της που έχουμε δει, σε ηλικία 12 ετών!

Κώστας Καραμανλής - Νατάσα Παζαΐτη: Αυτό είναι το μαγευτικό εξοχικό τους στην Ραφήνα!

«Ποια είσαι εσύ; Πώς σε λένε;»: Οταν ο Κώστας Καραμανλής ζητούσε να μάθει το όνομα της γλυκιάς φοιτήτριας της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, που βρέθηκε να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο νέο πολιτικό του γραφείο στη Θεσσαλονίκη, το 1988, δεν περνούσε καν από το μυαλό του πού θα οδηγούσε αυτή η γνωριμία… «Νατάσα» απάντησε δειλά η ψιλόλιγνη κοπέλα με τα ξανθά μαλλιά.

Μερικούς μήνες μετά, Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη, έχουν κάνει δύο παιδιά, δίδυμα μάλιστα (Τον Αλέξανδρο και την Αλίκη) και έχουν στεγάσει την γλυκιά αυτή οικογένεια στο εξοχικό τους στην Ραφήνα!

Το Athensmagazine.gr τρύπωσε στο φρούριο και σας εξασφάλισε φωτογραφία:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share