Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δημόσια έκκληση για την Τζόυς Ευείδη!

Δύσκολες ώρες!

16 Μαΐου 2019 13:53
Δημόσια έκκληση για την Τζόυς Ευείδη!

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, Τζόυς Ευείδη, η οποία και έκανε μια δημόσια έκκληση μέσω social media!

H ίδια, έπεσε θύμα κλοπής το βράδυ της Τετάρτης και έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, σχετικά με το τι της συνέβη!

«Χτες στο τραμ στη Νέα Σμύρνη είχα την συγκλονιστική εμπειρία να μου κλέψουν το πορτοφόλι … αν το βρει κανείς πεταμένο πολύ θα χαρώ να μου επιστραφεί ,ήταν του μπαμπά μου και είχα μέσα δυο ανεκτίμητες φωτογραφίες του μεταξύ άλλων» γράφει η Τζόυς Ευείδη!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός συγκινεί με τις δύσκολες ώρες που πέρασε!

Τα λόγια της συγκλονίζουν και η συνέντευξη της μας καθήλωσε.

Η Τζόυς Ευείδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Dot και μίλησε για την ζωή της.

Η επιτυχημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε χωρίς δισταγμό στις δυσκολίες που έχει περάσει στην ζωή της, καθώς για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα χρειάστηκε να κάνει πολλές δουλειές.

«Τα χρόνια της ανεργίας μου ως ηθοποιός είχα plan B, ήθελα να ανοίξω bar. Πολλή ανεργία, τι νομίζεις; Πολύ γκαρσονιλίκι, μέχρι πατώματα έχω τρίψει», εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σοκάρει πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: "Με έχουν απατήσει κτηνωδώς και κατ’ εξακολούθηση..."

Σοκ πάθαμε με την αποκάλυψη πασίγνωστης ηθοποιού για την προσωπική της ζωή.

Η Τζόυς Ευείδη, μίλησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των κούκου» μίλησε περί σχέσεων και απιστίας.

Όπως αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός, έχει απατηθεί «κτηνωδώς και κατ’ εξακολούθηση».

«Μου έχει συμβεί να μοιράζομαι τον ίδιο άντρα με άλλη. Ήταν παντρεμένος βασικά. Όταν το έμαθα φρίκαρα, αλλά είχε χαλάσει ήδη η ιστορία. Νιώθεις και πολύ βλάκας. Αλλά ήταν ένας άνθρωπος που δεν μπορούσες ποτέ να τον πιάσεις στα προγράμματα. Ήταν πάντα εύκαιρος. Δεν έχω ψάξει ποτέ κινητό. Μια φορά έπεσε χαρτάκι με τηλέφωνο από τσέπη και έπαθα τέτοια πανωλεθρία. Έχω παρακολουθήσει μια φορά. Χειμώνας ήταν. Περίμενα έξω από ένα σπίτι 40 ώρες, δεν μπήκε κανείς, δεν βγήκε κανείς. Μάζεψα τα βρεγμένα μου και έφυγα».

Στην ερώτηση αν την έχουν απατήσει ποτέ απάντησε, γελώντας: «Με έχουν απατήσει κτηνωδώς και κατ’ εξακολούθηση. Μου έχει τύχει να πιάσω σύντροφο μου στα πράσα. Άνοιξα την πόρτα και είδα ένα άλλο κορίτσι μέσα στο σπίτι μου. Όχι σε περιπτύξεις. Είπα: “Εγώ θα φύγω για λίγο, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε”», είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share