Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σε πελάγη ευτυχίας η Ρούλα Κορομηλά: Ο ερχομός του μωρού!

Τρισευτυχισμένη!

16 Μαΐου 2019 13:42
Σε πελάγη ευτυχίας η Ρούλα Κορομηλά: Ο ερχομός του μωρού!

Η Ρούλα Κορομηλά ζει μοναδικές στιγμές λίγο πριν μπει το 2019. Τι έχει αλλάξει;

Ήταν μια ξεχωριστή χρονιά το 2018 για τη Ρούλα Κορομηλά, καθώς της έφερε ένα μωράκι στην αγκαλιά.

Είναι γνωστό πως η Ρούλα Κορομηλά ταλαιπωρήθηκε για χρόνια προσπαθώντας να κάνει ένα παιδί. Λίγο πριν μπει το 2019, η Ρούλα Κορομηλά έκανε μια ανάρτηση που θα συζητηθεί.

Μπορεί η ίδια η Ρούλα Κορομηλά να μην κατάφερε να γίνει μητέρα, λατρευτεί όμως τα παιδιά.

Και πριν από λίγους μήνες η Ρούλα Κορομηλά έγινε θεία και έζησε στιγμές μοναδικές με τη γέννηση της μικρής. Και ακόμα ζει γιατί η παρουσιάστρια την έχει σαν παιδί της και κάνει… μαμαδίστικα πράγματα.

Όμως στην φωτογραφία που επέλεξε η Ρούλα Κορομηλά για να αποχαιρετήσει το 2018 όπου την ταΐζει και σχολιάζει:

«Η χρονια που φεύγει μου έδωσε την δυνατότητα να ζήσω μοναδικές στιγμές ως θεία! «Χαζοθεια»! Μαζι της γίνομαι κ πάλι παιδί»!

"Ήμουν έγκυος αλλά δεν κράτησα το παιδί": Η αποκάλυψη στην Ρούλα Κορομηλά που μας ανατρίχιασε!"

Μια αποκάλυψη που σόκαρε έκαναν στη Ρούλα Κορομηλά, στην εκπομπή της πριν από κάποια χρόνια.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους καλεσμένους της, βρισκόταν και η Ελένη Καστάνη. Η ηθοποιός είχε μιλήσει για τα πάντα στην παρουσιάστρια. Μίλησε για τα επαγγελματικά της, αλλά και για πιο προσωπικά της θέματα προκαλώντας συγκίνηση με τα λόγια της.

Όπως αποκάλυψε, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να μείνει έγκυος γι’ αυτό και ζήτησε την βοήθεια της επιστήμης: «Κάποια στιγμή αποφάσισα να πάω να κάνω μια μέθοδο σύγχρονη, όπως είναι η εξωσωματική, η σπερματέγχυση. Τελικά έμεινα έγκυος επειδή χαλάρωσα, δηλαδή δεν το σκεφτόμουν ούτε εγώ ούτε ο σύζυγός μου και έκανα το παιδί που έχω τώρα, τον γιο μου». Σύμφωνα με την ίδια, πριν από αυτή την εγκυμοσύνη κατάφερε να μείνει έγκυος ξανά, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να το κρατήσει: «Δυσκολεύτηκα πολύ να κάνω παιδί. Είχα μία ατυχία, όταν έκανα το “Δις εξαμαρτείν”. Ήμουν εγκυμονούσα τότε, αλλά είχα μια ατυχία με αυτό το παιδί και δεν το κράτησα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share