Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

Ακόμα ερωτευμένος ο Μιχάλης Ρακιντζής! To κορίτσι του υπήρξε η ωραιότερη γυναίκα των ’90s!

Το ξέρατε;

16 Μαΐου 2019 11:35
Ακόμα ερωτευμένος ο Μιχάλης Ρακιντζής! To κορίτσι του υπήρξε η ωραιότερη γυναίκα των ’90s!

Μετρούν τρεις δεκαετίες μαζί και εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Ο λόγος για τον Μιχάλη Ρακιντζή που φαίνεται ακόμα ερωτευμένος με την ωραιότερη γυναίκα των ’90s!

Για ποια λέμε;

Μα για την Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου, την οποία γνωρίσαμε τη δεκαετία του 1990 μέσα από το εντυπωσιακό σόου του ΑΝΤ1 «3, 2, 1»

Οι δυο τους έχουν επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατούν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με την Κωνσταντίνα να αφήνει πίσω την τηλεοπτική της καριέρα, ούσα αφοσιωμένη σε εκείνον.

Στην τελευταία τους έξοδο, διαπιστώσαμε πως το πανέμορφο κορίτσι του ΑΝΤ1 παραμένει λαμπερό και εντυπωσιακό ακόμα και μετά τα 45 του χρόνια.

Εμείς τη γνωρίσαμε κάπως έτσι…

Μιχάλης Ρακιντζής

Μιχάλης Ρακιντζής

Μιχάλης Ρακιντζής: Η Επική «επιστροφή» του με το S.A.G.A.P.O

Bρισκόμαστε στις μέρες που όλα γυρνούν γύρω από την Eurovision και ο Μιχάλης Ρακιντζής επέστρεψε με το θρυλικό και viral τραγούδι S.A.G.A.P.O.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής πρωταγωνιστεί σε νέα διαφήμιση και μας δείχνει πως έχει χιούμορ. Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο ίδιος και παίζει τον εαυτό του, ξυπνώντας μνήμες από τη συμμετοχή του στo διαγωνισμό το 2002 με το S.A.G.A.P.O.!

Μαζί του ένας νεαρός που κάνει μπάνιο, μια κοπέλα που οδηγά, μια παρέα που διασκεδάζει με καραόκε. Κοινός παρονομαστής το τραγούδι και ο ίδιος ο Μιχάλης Ρακιντζής που εμφανίζεται μπροστά τους και δίνει τις απαραίτητες συμβουλές για να πουν το τραγούδι του σωστά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share