Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η φωτογραφία της εγκυμονούσας Σίας Κοσιώνη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Λαμπερή!

16 Μαΐου 2019 09:33
Η φωτογραφία της εγκυμονούσας Σίας Κοσιώνη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Η Σία Κοσιώνη είναι μια από τις παρουσιάστριες που απασχολούν την ελληνική showbiz!

Πρόκειται για μια πετυχημένη παρουσιάστρια, η οποία είναι παντρεμένη με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη και έχουν αποκτήσει μαζί έναν υπέροχο γιο, τον μικρό Δήμο! Σία Κοσιώνη: Ο ερχομός του μωρού που της αλλάζει την ζωή! Ανακοίνωσε τα ευχάριστα!

Η Σία Κοσιώνη από την πρώτη στιγμή που έμεινε έγκυος στο μυαλό της είχε μόνο τον μονάκριβο γιο της, γι' αυτό και φρόντιζε συνεχώς τον εαυτό της από την στιγμή που έμαθε ότι θα γίνει μητέρα!

Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφορούν εικόνες της Σίας Κοσιώνη με μαγιό, λίγο πριν γεννήσει, δείχνοντας το εντυπωσιακό της κορμί και πως η εγκυμοσύνη δεν την επηρέασε καθόλου!

Δείτε το συγκεκριμένο βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Θα μείνετε με το στόμα ανοικτό μόλις δείτε την Σία Κοσιώνη εντελώς άβαφη!

Πώς είναι άβαφη η Σία Κοσιώνη;

Ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η Σία Κοσιώνη μπαίνει καθημερινά στα σπίτια όλων μας ντυμένη και βαμμένη στην τρίχα.

Ο ρόλος της Σίας Κοσιώνης δεν της επιτρέπει χαλαρό στιλ και απλότητες και για αυτό οι φωτογραφίες που είναι απλά… ο εαυτός της, όπως δηλαδή η ίδια είναι στην καθημερινότητά της και στο σπίτι της, συγκεντρώνουν εκατοντάδες likes.

Μια ακόμη τέτοια φωτογραφία, λοιπόν, πόσταρε η Σία Κοσιώνη, από το σπίτι της, αγκαλιά με τον αγαπημένο της σκύλο, τον Γκούφη.

«Είναι αυτό που λέμε μουσουδιές» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Αβαφη και χαλαρή η Σία Κοσιώνη αγκαλιά με τον Γκούφη λοιπόν…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share